Zeeland

AniCura Zierikzee

Van vaccinatie tot laparoscopische sterilisatie. Bij AniCura Schouwen-Duiveland in Zierikzee, kunt u erop rekenen dat uw huisdier de aandacht krijgt die hij verdient. Met een breed aanbod van behandelingen helpen we uw dier met een behandelplan op maat.

Dog with branch in mouth
Voor diereigenaren

Maak een afspraak

Afspraak maken

Over ons

Bij AniCura Zierikzee staat het dier centraal. Wij willen uw dier gezond maken en gezond houden. Lees hier meer over onze kliniek.

Uw dierenartsen van AniCura Schouwen Duiveland in Zierikzee

Heeft u een dierenarts nodig in de buurt van Zierikzee? Maak bij ons een afspraak en kom langs in onze dierenkliniek. Waar u ook voor komt, ons gepassioneerde team staat altijd voor u klaar. Onze dierenartsen hebben daarnaast expertise in orthopedie, laparoscopie en tandheelkunde.

Voorheen Sterkliniek Schouwen-Duiveland

Sterkliniek Schouwen-Duiveland is de oude naam van de kliniek. Ook toen waren wij al continu bezig met het verbeteren van de kwaliteit van zorg. Nu is de naam van de kliniek veranderd naar: AniCura Schouwen-Duiveland in Zierikzee. Onze andere locatie vindt u in Burgh-Haamstede. Door aansluiting bij het netwerk van AniCura hebben wij meer kennis en hulp tot onze beschikking, waardoor de kwaliteit van zorg alleen maar beter wordt.

Zorg van hoge kwaliteit

Naast het netwerk van AniCura, werken wij ook zelf aan hoge kwaliteit door nascholing van onze dierenartsen en paraveterinairen. Binnen onze kliniek hebben verschillende medewerkers verschillende talenten, interesses en ervaring. Wij zorgen ervoor dat de juiste persoon uw dier helpt, afhankelijk van het probleem waarmee u bij ons langskomt.

Cat Friendly Gold

Sinds de verbouwing is onze kliniek ‘Cat Friendly Gold’. Dat betekent dat wij onze kliniek zo hebben ingericht, dat het zo min mogelijk stress veroorzaakt bij uw kat. Zo zullen er geen honden in de kattenwachtkamer komen en is het aantal dieren wat in de wachtkamer mag zitten beperkt. Ook zijn er uitkijkplekken en heeft dierenarts Liza van Beek zich toegelegd op de kattengeneeskunde. We hebben het Cat Friendly Gold certificaat behaald!

Duurzame kliniek

Duurzaamheid vinden wij erg belangrijk. Daarom is het dak van onze kliniek voorzien van zonnepanelen. Op die manier is een deel van de energie die wij gebruiken op een groene manier opgewekt.

Ook gebruiken wij ledverlichting in onze kliniek. De soort ledverlichting die wij gebruiken heeft een minder grote impact op het milieu en is ook duurzaak door de lange levensduur.

Uitgebreide Senior Check
Vind jouw dierenkliniek en maak een afspraak voor een uitgebreide Senior Check.
Boek bij jouw geselecteerde kliniek
Boek bij Zierikzee
Boek bij een andere kliniek

Cat Friendly Gold

Sinds kort: met trots presenteren wij ons Cat Friendly Gold certificaat. Meer weten? Ga naar: Cat Friendly

Fout

Er is iets fout gegaan. Deze functie reageert waarschijnlijk niet tot de pagina is vernieuwd