Judith Sabbé
Dierenarts

Judith Sabbé

Dierenarts
Dierenarts
Judith Sabbé
Dierenarts

Wie ben ik

Ik ben Judith Sabbe en ik werk als dierenarts bij Anicura Schouwen-Duiveland. Ik heb diergeneeskunde gestudeerd aan de Universiteit van Utrecht.

Nascholing

Omdat gebitsproblemen veel voorkomen maar onze huisdieren dit vaak goed verborgen kunnen houden heb ik me verder verdiept in de tandheelkunde. Ik heb veel nascholingen gevolgd over tandheelkunde maar ook in de interne geneeskunde. Op dit moment ben ik bezig met een nascholing over chirurgie. Door het volgen van nascholing breid je je kennis uit en kun je steeds meer betekenen voor klanten en patiënten.

Het contact met dier en mens en het samen op zoek gaan naar een passende aanpak voor het probleem is wat dit beroep zo mooi maakt.

Ik ben opgegroeid met dieren en wilde vroeger dan ook al dierenarts worden. Én dat is gelukt!

Tibby, Toby en Ties

Ik heb een Duitse dog genaamd Tibby. Ze is bijna 2 jaar oud en samen zijn we regelmatig op het strand te vinden. Ook is ze vaak mee naar het werk waar ze alle medewerkers op de praktijk uitgebreid begroet. We volgen regelmatig workshops en ik hoop het speuren binnenkort weer op te pakken. Daarnaast heb ik thuis 2 katten, Toby en Ties. Vaak gaan ze gezellig mee als ik de hond ga uitlaten, maar ze vinden het ook heerlijk om op de bank op schoot te kruipen.

Lekker bezig zijn in de tuin, lange wandelingen met de hond op het strand of in het bos, creatief bezig zijn of heerlijk film kijken op de bank doe ik ook graag.

Fout

Er is iets fout gegaan. Deze functie reageert waarschijnlijk niet tot de pagina is vernieuwd