Kaylee Bont
paraveterinair

Kaylee Bont

paraveterinair
paraveterinair
Kaylee Bont
paraveterinair

Ik ben Kaylee Bont en werk als paraveterinair bij AniCura Schouwen-Duivenland.

Nascholing

Per jaar volg ik twee nascholingen. Ik vind het belangrijk en leuk om op de hoogte te blijven van nieuwe ontwikkelingen binnen de diergeneeskunde. Mijn laatste nascholing was over preventieve zorg bij uw huisdier. Binnen de praktijk ben ik vliegende keep en ben ik overal inzetbaar, zowel als assisteren tijdens spreekuur, laboratorium werkzaamheden en opname. Hiernaast houd ik ook de social media up-to-date.

Liefde voor dieren

Mijn liefde voor dieren heeft een hele grote rol gespeeld in mijn keuze tot paraveterinair. Ik vind de afwisseling en het niet weten wat je te wachten staat op een werkdag erg leuk en uitdagend. Ik vind het leuk om de klanten bij onze praktijk te betrekken, dus niet enkel voor de huisdieren te zorgen maar ook voor de eigenaren. Een band met de klanten vind ik belangrijk en tegelijkertijd de beste zorg aan u huisdier verlenen.

Vrije tijd

Van kind af aan hebben wij altijd dieren gehad thuis. Van honden, kippen en vogels tot cavia's. Nu woon ik samen met mijn vriend en mijn zoontje. We hebben een boxer genaamd Beau en een pony genaamd Twister. Ik spendeer graag veel tijd met mijn familie.

Fout

Er is iets fout gegaan. Deze functie reageert waarschijnlijk niet tot de pagina is vernieuwd