Dianne van den Heuvel
Paraveterinair

Dianne van den Heuvel

Paraveterinair
Paraveterinair
Dianne van den Heuvel
Paraveterinair

Mijn naam is Dianne van den Heuvel en ik werk als paraveterinair bij AniCura Schouwen-Duiveland.

Wat ik in de kliniek graag doe

Ik ben als stagiaire begonnen bij AniCura Schouwen-Duiveland. Na mijn stageperiode kon ik blijven, wat ik natuurlijk heel leuk vond.

Mijn werk is erg afwisselend. Vooral het assisteren in de operatiekamer, de verdoving tijdens operaties en het verzorgen van dieren in de opname vind ik erg leuk. Ook ben ik regelmatig in het laboratorium te vinden en assisteer ik graag als er een röntgenfoto moet worden gemaakt.

Cat friendly

Onze kliniek is cat friendly, wat ik erg belangrijk vind. Zo helpen we katten een bezoek aan de dierenkliniek zo prettig mogelijk te maken. Ik houd me dan ook graag bezig met dit onderwerp en verdiep me er verder in.

Honden- en kattengedrag

Ik ben erg geïnteresseerd in honden- en kattengedrag. Hierover heb ik al meerdere cursussen gevolgd. Zo hoop ik eigenaren te adviseren en helpen als hun dier last heeft van gedragsproblemen. Bijvoorbeeld tijdens het puppyconsult.

Flow, Nada en Noppes

Zelf heb ik een hond en twee katten. Mijn hond Flow is een Nova Scotia duck tolling retriever en daar wandel ik graag mee in het bos of op het strand. Mijn twee katten heten Nada en Noppes.

Fout

Er is iets fout gegaan. Deze functie reageert waarschijnlijk niet tot de pagina is vernieuwd