Nieuw: onze Senior Check

Met uitgebreide controles sporen we ouderdomsgerelateerde aandoeningen bij honden en katten op tijd op. Meer weten? Ga naar: Senior Check

Ruby Bras

Ruby Bras

Paraveterinair
Ruby Bras
Paraveterinair

Hallo, mijn naam is Ruby Bras en ik werk als paraveterinair bij AniCura Dierzorg Heinkenszand en Kruiningen.

Opleiding en achtergrond

In 2016 heb ik mijn diploma behaald als paraveterinair. Sinds november 2019 werk ik bij AniCura Dierzorg. Ik heb voor dit beroep gekozen uit passie voor dieren.

Mijn werk

Ik vind het leuk aan mijn werk dat het zo divers is, echt elke dag is anders! Ik heb een cursus afgerond in hondgedrag. Op de kliniek help ik graag mensen met honden die de dierenarts niet zo leuk vinden en kunnen ze terecht voor vragen over gedrag van hun hond. Ook ben ik diabetes consulente, lees ook: Suikerziekte.

Beestenboel

Ik woon in Heinkenszand samen met mijn man en onze 3 kinderen. We hebben een kleine boerderij met onze 4 paarden, konijnen, katten, honden en een hoop kippen. Een ware beestenboel dus!

Sinds 2023 heb ik mijn eigen hondenschool. Ik vind het belangrijk om mensen met trouwe viervoeter te helpen om een betere band met elkaar te krijgen. Ik geef de volgende lessen: sport en spel, gehoorzaamheid, puppycursus, socialisatie training, prive les aan huis. 

Als ik vrije tijd over heb, ga ik graag paardrijden.

Fout

Er is iets fout gegaan. Deze functie reageert waarschijnlijk niet tot de pagina is vernieuwd