Gratis gebitscontrole

Online inplannen? Let dan op het afspraaktype! Zie je de gebitscheck niet staan? Maak dan telefonisch een afspraak. Meer weten? Ga naar: Maand van de Gebitsverzorging

Oogheelkunde bij AniCura Dierzorg Heinkenszand

Heeft uw hond of kat last van de ogen? Bijvoorbeeld een hoornvliesbeschadiging of een zweer? Onze dierenarts-expert Justyna Karolewska heeft veel kennis en expertise over oogheelkunde.

Expert in oogheelkunde 

Heeft uw hond of kat problemen met het oog? Bijvoorbeeld een oogzweer die maar niet herstelt? Dierenarts Justyna Karolewska heeft veel kennis over het onderzoek, de diagnostiek en de behandeling bij oogprobemen.

Wij hebben de apparatuur in huis om de binnen- en buitenkant van het oog van uw dier uitgebreid te onderzoeken. Dit zonder dat uw dier hier veel last van heeft. Zo helpen we met een juiste diagnose. Gelukkig kunnen veel problemen aan het oog eenvoudig verholpen worden, bijvoorbeeld met oogzalf of -druppels.

Soms is er een oogoperatie nodig. We bespreken dit dan met u en verwijzen u als nodig door naar een specialist op dit gebied. Op deze manier kunnen we zorg van hoge kwaliteit aan uw dier geven als hij last heeft van oogproblemen.   

Oogonderzoek 


Heeft uw dier last van de ogen? De dierenarts doet eerst onderzoek om erachter te komen wat er aan de hand is. De dierenarts onderzoekt onder andere de oogleden, slijmvliezen en het hoornvlies. Soms is een uitgebreider onderzoek nodig om de beste behandeling te kunnen bepalen. 

Lees meer over de verschillende oogonderzoeken:  

Behandelingen van oogziekten 

Lees meer over de verschillende operaties en behandelingen van oogziekten. 

Andere behandelingen zijn: 

  • Ooglidtumor verwijderen 
  • Hechten van verwondingen aan het oog 
  • Hoornvliesbeschadiging verhelpen 
  • Verwijderen van haren die het oog irriteren 
  • Behandeling van de traanbuis  
     

Fout

Er is iets fout gegaan. Deze functie reageert waarschijnlijk niet tot de pagina is vernieuwd