Nieuw: onze Senior Check

Met uitgebreide controles sporen we ouderdomsgerelateerde aandoeningen bij honden en katten op tijd op. Meer weten? Ga naar: Senior Check

Marcel de Kruijff
Dierenarts

Marcel de Kruijff

Dierenarts
Marcel de Kruijff

Ik ben Marcel de Kruijff en ik werk als dierenarts bij AniCura Baarn.

Opleiding en achtergrond

Als klein jongetje wilde ik altijd of kok of dierenarts worden. Uiteindelijk heb ik voor de dieren gekozen. Ik heb een opleiding gevolgd voor diergeneeskunde aan de faculteit Diergeneeskunde in Utrecht en tevens een deel bij Rijks Universiteit Centrum Antwerpen (RUCA).

Mijn werk

Ik vind het leuk om met mensen en met dieren te werken. Om samen met de eigenaar hun geliefde huisdier zo goed mogelijk te verzorgen. Ik vind het belangrijk dat zowel de dieren als de eigenaren zich op hun gemak voelen en goed snappen wat de behandeling inhoudt en wat de eigenaar thuis moet doen. Daarnaast is elke dag weer anders. Zo is het werk nooit saai!

Chirurgie, interne en tandheelkunde

Mijn expertise ligt bij chirurgie, interne en tandheelkunde. Ik vind het belangrijk om alles wat zichtbaar gemaakt kan worden ook zichtbaar te maken. Ik maak vaak foto's tijdens behandelingen en operaties en laat de eigenaren ook vaak meekijken door de microscoop of otoscoop. 

Vrije tijd

Naast mijn werk vind ik het heel leuk om met mijn zoontje en partner leuke dingen te doen. Ik ben gek op varen. Daarnaast houden we ook erg veel van reizen. We hebben een teckel, Jade van 15 jaar. Ze gaat elke dag mee naar het werk.

Fout

Er is iets fout gegaan. Deze functie reageert waarschijnlijk niet tot de pagina is vernieuwd