Specialistische ziekenhuiszorg bij het Medisch Centrum voor Dieren

Bij het Medisch Centrum voor Dieren in Amsterdam krijgt uw dier op verwijzing van uw dierenarts de beste mogelijke zorg van een van onze dierenarts-specialisten. Door de specialistische kennis, veel praktische ervaring en moderne apparatuur is er in onze kliniek veel mogelijk. Meer dan bij een gewone dierenarts.

Bij het MCD wordt uw dier geholpen door dierenarts-specialisten die veel ervaring hebben in een bepaald vakgebied én op de hoogte zijn van de allerlaatste technieken. Voor de volgende specialisaties kunt u bij het MCD terecht:

Ik was verbaasd over het ziekenhuis zelf. Wist niet dat er zó'n uitgebreid ziekenhuis voor dieren, met alle faciliteiten, bestond. De wachtkamer voor katten en honden gesplitst, zodat ze elkaar niet onrustig maken 😊.
- Saskia Jonker (via Google Reviews)

Waarom de keuze voor een Europees dierenarts-specialist?

Een Europees dierenarts-specialist heeft de laatste specialistische kennis en jarenlange ervaring in huis om uw dier te helpen met zorg van hoogste niveau. Deze kennis wordt als volgt verkregen en gewaarborgd:

  • Na de opleiding tot dierenarts heeft een Europees specialist nog vier jaar langer doorgestudeerd in een specifiek deelgebied van de diergeneeskunde.
  • Deze opleiding wordt afgesloten met een Europees erkend examen. Alleen na afronding van het Europees examen mag de titel ‘Europees specialist’ gebruikt worden.
  • Om de titel Europees specialist te mogen behouden moet de registratie iedere vijf jaar opnieuw worden verlengd, met de voorwaarde dat aan bepaalde strenge eisen is voldaan. Op deze manier worden de kennis en kunde van de Europees specialisten gewaarborgd.

Lees ook: Verschil dierenarts en specialist

We heten u van harte welkom bij ons in de kliniek.

Zeer kundig en begaan! Onze Labrador van 10 maanden moest een bekkenkanteling operatie ondergaan. Ook mbt de nazorg goed bijgestaan door assistenten en arts

Mardou via Google Reviews

 

Verwijzen of een vraag?

Heeft u vragen over de mogelijkheden bij AniCura? Neem contact op met ons, we helpen u graag verder!

Fout

Er is iets fout gegaan. Deze functie reageert waarschijnlijk niet tot de pagina is vernieuwd