Nieuw: onze Senior Check

Met uitgebreide controles sporen we ouderdomsgerelateerde aandoeningen bij honden en katten op tijd op. Meer weten? Ga naar: Senior Check

Tarieven bij AniCura Kerkelanden

Lees hier meer over onze tarieven en hoe deze zijn opgebouwd.

Over de kwaliteit van onze zorg

Wij staan voor zorg van hoge kwaliteit. Om u deze kwaliteit te kunnen garanderen, houden we ons aan richtlijnen. Denk bijvoorbeeld aan hygiëneregels, verplichte nascholingen, onze investeringen in hoogwaardige apparatuur en het onderhoud daarvan.

Tarieven kunnen per kliniek verschillen. Waarom de ene kliniek andere prijzen heeft dan de andere, wordt vooral bepaald door het verschil in kwaliteit.

Heeft u een vraag over onze tarieven, of hoe deze zijn opgebouwd? We lichten dit graag aan u toe.

Goed overleg

Indien gewenst, kan de dierenarts een kostenraming maken van een behandeling of onderzoek. Het kan voorkomen dat de inschatting van de kosten afwijkt doordat een behandeling of onderzoek anders verloopt dat gepland. Dan proberen we dit tussentijds met u te bespreken.

Onze tarieven

  • Consult maandag t/m vrijdag
    €59,40*
  • Consult zaterdag en zondag
    €150,42
    €114,45** voor klantenkaarthouders:

* Een consult geldt per dier

** Voor afspraken op zaterdagochtend tussen 10.00 - 12.00 uur, die gemaakt zijn op ma t/m vr, geldt het normale consult tarief (€ 59,40)

Heeft u vragen over onze tarieven? Neem gerust contact met ons op, wij vertellen u er graag meer over.

Betaling van onze diensten

Na uw afspraak betaalt u de kosten voor de behandeling of medicijnen bij ons aan de balie. U kunt via de pin of contant betalen.

Huisdierverzekering

Soms kunt u te maken krijgen met onverwachte zorgkosten voor uw dier. Bijvoorbeeld na een ongeluk of bij ziekte. Uw huisdier heeft dan vaak met spoed medische zorg nodig. Deze kosten kunnen al snel hoog oplopen. Met een huisdiervezekering kunt u diverse financiële risico’s afdekken en hoeft u zich niet ook nog zorgen te maken over de kosten.

Bent u op zoek naar een passende verzekering? Via de vergelijkingsmodule hieronder maakt u eenvoudig een vergelijking tussen meer dan 15 huisdierverzekeringen op basis van dekking, premie en voorwaarden. 

Fout

Er is iets fout gegaan. Deze functie reageert waarschijnlijk niet tot de pagina is vernieuwd