Net een kitten?

Wij geven je graag gericht advies. Ga naar: Kitten Wijzer

Bodine Heins
Paraveterinair in opleiding

Bodine Heins

Paraveterinair in opleiding
Paraveterinair in opleiding
Bodine Heins
Paraveterinair in opleiding

Ik ben Bodine Mare Heins en ben werkzaam als Paraveterinair in opleiding bij AniCura West-Friesland Hoorn.

Afwisselende dagen

Het leukste vind ik het afwisselende werk, je weet nooit hoe een dag er uit ziet. Elke dag is anders, je leert elke dag nieuwe dingen en maakt bijzondere dingen mee. De ene dag help je met operaties en sta je in de opname en de andere dag zit je achter de balie en help je eigenaren en hun huisdieren met hun vragen. Dat maakt het werk voor mij interessant.

Daarnaast vind ik de verschillende ziektes die huisdieren kunnen hebben erg interessant. Wat veroorzaakt de ziekte? Wat is de prognose? En hoe behandel je de ziekte en help je daarmee het huisdier. Ik zou wel graag een expertise willen hebben, mijn interesses liggen radiologie en het laboratorium.

Grote droom

Sinds klein meisje was ik al dol van dieren. Ik heb dan ook samen met mijn moeder 2 Spaanse jachthonden geadopteerd uit Spanje. Sinds groep 5 zei ik al: mama als ik later groot ben wil ik dierenarts worden. Stiekem is dit nog steeds mijn droom. Deze droom heb ik deels behaald, ik ben namelijk bijna afgestudeerd als paraveterinar. Wellicht ga ik hierna doorstuderen tot dierenarts.

Poema, Chico en Tony

Ik heb een zwarte Europese korthaar van 11 jaar, haar naam is Poema. En ik heb twee Spaanse jachthonden van 13 en 14 jaar, ze heten Chico en Tony.

Als ik ergens van hou is het wandelen met muziek. Dit kan ik de hele dag door doen. Heerlijk in mijn eigen bubbel.

Verder ben ik erg creatief, ik maak graag tekeningen van onder andere dieren en mensen. Ik heb jaren aan waterpolo en paardrijden gedaan en doe dit nog steeds graag. Tegenwoordig doe ik ook aan kickboksen.

Fout

Er is iets fout gegaan. Deze functie reageert waarschijnlijk niet tot de pagina is vernieuwd