Tarieven AniCura Grootebroek

AniCura Grootebroek en AniCura Hoorn-Risdam werken nauw samen onder de naam AniCura West-Friesland. Zo zijn ook onze tarieven gelijkgetrokken.

Wilt u weten wat een behandeling kost? De kosten hangen vaak af van de situatie en uw dier. Wij proberen u van tevoren te informeren over de kosten. Mochten wij dat vergeten omdat wij druk bezig zijn om uw dier beter te maken, vraag daar dan vooral zelf om.

Waarom verschillen tarieven tussen dierenartsen?

Dierenartsen zijn vrij in het bepalen van hun eigen tarieven. Verschillen tussen praktijken worden vooral bepaald door het verschil in kwaliteit. Kwaliteit die niet altijd zichtbaar is, maar wel aanwezig.

Aan het leveren van hoog kwalitatieve diergeneeskundige zorg hangt een prijskaartje. Als professionele praktijk investeren we in de kwaliteit van dierenartsen en paraveterinairen, instrumentarium en apparatuur. Het kan zijn dat onze tarieven daardoor hoger zijn dan klinieken die hierin geen investeringen doen.

Houd het voor uzelf betaalbaar

Huisdieren kosten veel geld en maar een klein deel van de jaarlijkse kosten wordt gemaakt bij de dierenarts. Het is belangrijk dat u zich daarvan bewust bent bij de aanschaf van een huisdier. Laat u zich ook goed informeren over de afwijkingen die er voorkomen bij rashonden of -katten. Op de website van het Landelijk Informatie Centrum Gezelschapsdieren (LICG) kunt u veel informatie hierover vinden.

Voorkom onnodige kosten en meld op tijd af voor een afspraak

Heeft u met uw dier een afspraak bij ons voor een consult of operatie, en kan u toch niet komen? Meld u dan zo vroeg mogelijk telefonisch bij ons af. Als u zich niet ruim van tevoren afmeldt, moeten we helaas het volle tarief voor een consult of €100,- voor een operatie bij u in rekening brengen.

Huisdierverzekering voor onverwachte zorgkosten

De kosten van de behandeling van een huisdier kunnen enorm oplopen. We raden het daarom aan om ook een verzekering af te sluiten voor de kosten ten gevolge van een ongeval of ziekte.

Fout

Er is iets fout gegaan. Deze functie reageert waarschijnlijk niet tot de pagina is vernieuwd