Gratis gebitscontrole

Online inplannen? Let dan op het afspraaktype! Zie je de gebitscheck niet staan? Maak dan telefonisch een afspraak. Meer weten? Ga naar: Maand van de Gebitsverzorging

Stephanie Wigman
Dierenarts

Stephanie Wigman

Dierenarts en kattengedragskundige
Dierenarts
Stephanie Wigman
Dierenarts en kattengedragskundige

Mijn naam is Stephanie Wigman. Ik werk sinds 2018 met veel plezier bij AniCura Den Helder.

Ik ben via mijn ouders al vroeg in aanraking gekomen met het verzorgen van dieren. Mijn ouders werkten namelijk voor de dierenambulance Voorne Putten. In 2007 ben ik begonnen met mijn studie diergeneeskunde aan de Universiteit Utrecht.

Op dierendag 2013 ben ik afgestudeerd. Eerst ben ik begonnen met waarnemingen door heel het land. Daarna had ik vaste banen in Zeeland en Voorne Putten.

Kattengeneeskunde

Ik ben erg geïnteresseerd in kattengeneeskunde. Daarom heb ik de opleiding tot kattengedragsdeskundige bij Tinley academie gevolgd.

Cat Friendly

Ook heb ik het initiatief genomen om onze kliniek nog katvriendelijker te maken. Momenteel doen we een aanvraag voor  het officiele internationale certificaat Cat Friendly. We investeren als kliniek continu in de kennis over de zorg voor katten en doen er alles aan om het bezoek van uw kat aan onze kliniek zo comfortabel en stressvrij mogelijk te maken. 

Andere interesses en onderwerpen waar ik nascholing voor volg zijn echografie, tandheelkunde en oogheelkunde. 

Eigen huisdieren & fotograferen

Thuis heb ik ook drie katten. Saphira is nu 12 jaar oud. Een schildpad kat met tortitude! Daarnaast Minoes, een kleine Cyperse slanke dame van zes jaar oud. En Hummel - een rode heer van vijf jaar oud.

Hummel is op een 80 weg gevonden in Zeeland, bijna overleden door bloedarmoede en vlooien. Dit was in de eerste week dat ik dierenarts was. Ik heb hem weer helemaal beter gekregen en hij is nu een forse kater van 5 kg.

In mijn vrije tijd fotografeer ik graag landschappen en dieren, onder andere vogels en zeehonden.

Fout

Er is iets fout gegaan. Deze functie reageert waarschijnlijk niet tot de pagina is vernieuwd