Nieuw: onze Senior Check

Met uitgebreide controles sporen we ouderdomsgerelateerde aandoeningen bij honden en katten op tijd op. In de Senior check zit lichamelijk onderzoek en uitgebreid laboratoriumonderzoek. Meer weten? Ga naar: Senior Check

Ingrid Cranenburg
Paraveterinair

Ingrid Cranenburg

Paraveterinair
Paraveterinair
Ingrid Cranenburg
Paraveterinair

Ik ben Ingrid Cranenburg, paraveterinair in AniCura Dierenziekenhuis Tilburg. Zoals iedereen hier heb ik een enorme passie voor dieren. Ik wil graag iets voor ze betekenen. Ik zou geen ander werk kunnen bedenken waar ik elke dag met zoveel plezier naartoe zou gaan. 

Veel variatie

Vooral de medische kant vind ik interessant. Ik werk in de voorbereiding, operatiekamer, CT-ruimte en röntgenkamer. Erg afwisselend werk. Ook is het prettig om variërend contact tussen mens en dier te hebben. Het is uitdagend dat een dag ineens om kan slaan als er een spoedgeval binnenkomt.

Ik ben tegelijkertijd operatie- en anesthesieassistent. Leuk en interessant werk. Ik assisteer de chirurg en samen zorgen wij voor een veilige narcose en succesvolle operatie. Verder houd ik me bezig met medische beeldvorming. Zo gaat het maken van CT-scans en röntgenfoto's mij goed af.

Fout

Er is iets fout gegaan. Deze functie reageert waarschijnlijk niet tot de pagina is vernieuwd