Nieuw: onze Senior Check

Met uitgebreide controles sporen we ouderdomsgerelateerde aandoeningen bij honden en katten op tijd op. Meer weten? Ga naar: Senior Check

Noord-Brabant

AniCura Dierenziekenhuis Tilburg

Bij AniCura Dierenziekenhuis Tilburg krijgen uw dier en u de allerbeste zorg en aandacht. Wilt u met uw dier langskomen bij een van onze dierenartsen? Maak telefonisch een afspraak.

Voor diereigenaren

Behandelingen

Onze behandelingen

Contact

013 - 540 02 15

Koningsoordlaan 2, 5056 DA Berkel-Enschot

Routebeschrijving
Voor dierenartsen

Verwijzen naar deze kliniek

Een dier verwijzen

Over ons

Al onze medewerkers doen er alles aan om u op uw gemak te stellen als er iets met uw huisdier aan de hand is. Dit doen we in een moderne kliniek met een goed uitgerust laboratorium.

Dierenarts Tilburg

Zoekt u een dierenarts in Tilburg? U kunt met uw hond, kat, konijn of ander huisdier terecht in deze AniCura dierenkliniek. AniCura Tilburg vindt u aan de Koningsoordlaan in het dorp Berkel-Enschot. Afspraak maken? Neem contact met ons op.

Dierenziekenhuis

U komt binnen in een state-of-the-art dierenziekenhuis. Met bijna alle expertises binnen ons team geven we snel en specifiek zorgadvies aan uw huisdier. Denk aan een tandheelkundig dierenarts en een dierenarts met expertise op het gebied van orthopedie (botten en gewrichten), chirurgie en cardiologie. Zo krijgt elk dier de zorg die het nodig heeft.

Eerste- én tweedelijns zorg

Voor eerstelijns behandelingen zoals inentingen, maar ook voor knieoperaties zoals een TPLO, of een wortelkanaalbehandeling kunt u bij ons terecht.

Alles onder één dak

Dankzij onze grote deskundigheid op het gebied van orthopedie, neurologie en tandheelkunde, hebben we in ruim 60 jaar een goede naam opgebouwd. Daardoor komen klanten graag met hun dier bij ons en verwijzen dierenartsen uit het hele land patiënten door naar ons.

Open dag

Op 25 mei van 11:00 tot 15:00 openen wij onze deuren voor alle bezoekers. Voor meer informatie zie: open dag.

Uitgebreide Senior Check
Vind jouw dierenkliniek en maak een afspraak voor een uitgebreide Senior Check.
Maak een afspraak

Voor verwijzend dierenartsen

Diagnostiek, behandeling en advies. Uw klanten en hun huisdier kunnen 365 dagen per jaar en 24/7 bij ons terecht.

  • Dierenziekenhuis

    Wij hebben meerdere experts in huis op het gebied van algemene chirurgie, orthopedische chirurgie, neurochirurgie, wervelkolomchirurgie en medische beeldvorming (echo, röntgen en CT-scan). Dierenartsen kunnen naar ons doorverwijzen voor deze expertisegebieden.
  • Dierentandarts

    Onze tandheelkundig dierenartsen hebben een jarenlange expertise opgebouwd op het gebied van gebitsproblemen bij hond, kat en konijn. Dierenartsen kunnen doorverwijzen naar onze tandheelkundige expert.
  • Dierenhuisarts

    Misschien is het iets kleins en kan het door één van onze ervaren dierenartsen verholpen worden. Blijkt het een bijzondere aandoening of is er een operatie nodig? Dan komt de chirurg uit het dierenziekenhuis om de hoek kijken.

Verhalen uit de praktijk

Dagelijks helpen wij zieke dieren weer gezond te worden. Benieuwd naar hoe we dit doen? Lees deze verhalen uit de praktijk!
Ga naar verhalen

Fout

Er is iets fout gegaan. Deze functie reageert waarschijnlijk niet tot de pagina is vernieuwd