Welkom op onze vernieuwde website!

Een nieuw jasje, maar nog steeds met uw vertrouwde dierenarts.

Anne-Lous van den Boom

Anne-Lous van den Boom

Dierenarts

Anne-Lous van den Boom

Dierenarts

Geneeskundige puzzels

Ik vind het leuk om geneeskundige puzzels op te lossen, met hoofd en handen bezig te zijn,  creatieve oplossingen te bedenken en om huisdiereigenaren blij te maken. Sinds maart 2020 werk ik met veel plezier bij AniCura Dierenkliniek Maaspoort. Hiervoor heb ik als dierenarts gewerkt in Frankrijk en Veldhoven. 

Dermatologie en interne geneeskunde

Mijn expertise is dermatologie. Veel klanten hebben dieren die huidproblemen hebben. Vaak blijven huidklachten onopgelost en zijn de baasjes ten einde raad. Dan vind ik het leuk om het probleem uit te zoeken en op te lossen. Ik ben dan ook erg blij wanneer het is gelukt en de dieren en eigenaren weer tevreden naar huis gaan. Een mooie samenwerking tussen eigenaar, dier en dierenarts. 

Nascholing

Nascholing volg ik in mijn expertise gebieden dermatologie, echografie, oogheelkunde en cytologie. Cytologie is het klinisch onderzoek doen naar cellen. Door de cellen te bekijken via de microscoop kan ik al beter weten wat er op de huid, in de oor of bult bevindt. Als ik weet om wat voor cellen het gaat, kan ik een goed behandelplan opstellen. 

De wereld ontdekken

Ik woon met mijn man, kinderen en een aantal huisdieren. We hebben twee honden, Luna en Evy. Verder hebben we twee poezen, Babette en Mia, een Belgisch trekpaard Pineau, en een paar kippen. 

Ik hou ervan om de wereld te ontdekken met mijn kinderen, man en honden. Daarnaast tuinier ik graag. Thuis heb ik een moestuin en ik kook vaak met verse groente uit onze moestuin. Bij goed weer ga ik soms met mijn man paragliden in het Brabantse landschap.

Fout

Er is iets fout gegaan. Deze functie reageert waarschijnlijk niet tot de pagina is vernieuwd