Nieuw: onze Senior Check

Met uitgebreide controles sporen we ouderdomsgerelateerde aandoeningen bij honden en katten op tijd op. Meer weten? Ga naar: Senior Check

kat op tafel

Onze dierenartsen en assistentes

Ons motto is simpel: respect en vertrouwen. Daar doen wij elke dag heel hard ons best voor. Dat geldt voor ons onderling, maar ook naar u en uw huisdier.

Communicatie is hierbij heel belangrijk. Er is niks vervelenders dan dat u met vragen blijft zitten, dus als u iets wilt weten dan horen wij dat graag. Door transparant te zijn en u goede uitleg te geven, hopen we dit zoveel mogelijk te voorkomen.

We kijken altijd welke medische zorg uw huisdier nodig heeft. Net als bij mensen worden sommige problemen beter behandeld door een specialist. In dat geval verwijzen we u door.

Stel: uw kat heeft een gebroken poot, dan stabiliseren we uw kat en zorgen we ervoor dat hij geen pijn meer heeft. Als we op de foto's zien dat het een ingewikkelde breuk is, dan overleggen we met een erkend specialist en sturen we u, indien nodig, door naar de juiste dierenarts-specialist. Zo krijgt uw huisdier de beste zorg.

Wij vinden het belangrijk dat we onze eigen grenzen kennen en aangeven en daardoor geen onnodige risico’s nemen met uw huisdier.

Fijn idee toch?

Fout

Er is iets fout gegaan. Deze functie reageert waarschijnlijk niet tot de pagina is vernieuwd