Over AniCura Harderwijk

Bij AniCura Harderwijk gaan we een stapje verder dan de gewone dierenarts. Met uitgebreide kennis, de modernste technieken en veel dierenliefde staan we voor u en uw dier klaar.

Dé dierenarts van Harderwijk

Met up-to-date kennis en de laatste technieken helpen we u snel met een passende behandeling of een diergeneeskundig advies. U ziet bij ons vertrouwde gezichten, zodat we u en uw dier echt leren kennen. Onze tweede locatie vindt u in Ermelo.

Met liefde gaan we met ze om,
met kennis maken we ze beter.’

Meer dan een gewone dierenarts

Bij ons is er veel aan zorg mogelijk, of het nu is voor uw hond, kat, konijn, knaagdier of andere kleine zoogdier. Bekijk ook onze expertises. Dit is ook de reden dat vele collega’s, tot aan Nijmegen toe, patiënten naar ons toe doorsturen voor behandeling.

Met onze uitgebreide onderzoeksmogelijkheden kunnen mogelijke aandoeningen bij uw dier zo vroeg mogelijk ontdekken. Denk bijvoorbeeld aan (dentale) digitale röntgen, echo, endoscopie en verschillende bloedanalyse apparaten. 

Veiligheid voor uw dier staat bij ons voorop

Als uw dier een behandeling of operatie nodig heeft doen wij dit in onze professionele operatiekamers. Tijdens een operatie is er altijd een gediplomeerde paraveterinair aanwezig die uw huisdier continu begeleidt en controleert tijdens en na de anesthesie. Ook anesthesie voor patiënten met een hoog narcose risico en intensive care opname is bij ons mogelijk. 

Voorkomen is beter dan genezen

Wij hechten veel waarde aan preventieve zorg voor uw jonge of oudere dier. Naast de zorg voor uw zieke huisdier geven wij u daarom deskundig advies over het welzijn en de gezondheid van uw dier. Net als u wensen we uw dier een lang en fijn leven in goede gezondheid toe.

Kwaliteit voorop

Wij vinden dat uw dier recht heeft op de beste zorg. Met het kwaliteitssysteem van AniCura werken we volgens strenge kwaliteitseisen. Dit betekent bijvoorbeeld dat we onze apparatuur regelmatig controleren en vervangen, zodat deze voldoet aan de hoogste kwaliteitsnormen.

Ieder teamlid volgt daarnaast jaarlijks verplichte nascholing en op het gebied van medicatie volgen wij de nieuwste protocollen en antibioticabeleid. Op alle kwaliteitseisen worden we gecontroleerd door een externe partij: Lloyd’s Register Quality Assurance. Lees ook: AniCura’s eigen kwaliteitssysteem

Onze liefde voor dieren

Binnen ons hechte team delen we onze passie voor dieren. De meesten van ons werken al meer dan 10 of zelfs 25 jaar bij onze kliniek. We kennen elkaar inmiddels door en door. Dat komt de samenwerking en de kwaliteit van onze geneeskunde enorm ten goede!

Katvriendelijk

Onze dierenartsen hebben de kennis, ervaring en apparatuur in huis om uw kat te voorzien van de juiste zorg in een katvriendelijke omgeving. Zo zorgen we ervoor dat uw kat tijdens het bezoek zo min mogelijk stress heeft. Onze kliniek in Ermelo heeft het officiële certificaat 'Cat Friendly Clinic'.

 

 

%

Royal Canin met 15% korting

Niet meer sjouwen met zware zakken, alles snel thuisbezorgd. Voor voedingsadvies, neem gerust contact op. Nu 15% korting op uw eerste order.
Ga naar de webshop

Fout

Er is iets fout gegaan. Deze functie reageert waarschijnlijk niet tot de pagina is vernieuwd