Lisanne Coblens
Paraveterinair

Lisanne Coblens

Paraveterinair
Lisanne Coblens

Mijn naam is Lisanne Coblens. Sinds 2007 ben ik werkzaam bij Diergeneeskundig Centrum Hopmans. Na mijn stage ben ik hier blijven hangen en nooit meer weggegaan.

De afwisseling in het werk trekt mij enorm aan. U kunt mij dan ook overal tegenkomen. Van operaties en scopieën tot balie en telefoon, ik vind het allemaal even leuk. 

Hondengedragstherapeut

Echter ligt mijn hart bij hondengedrag, dit heeft ervoor gezorgd dat ik 2014 ben afgestudeerd als gediplomeerd kynologich gedragstherapeut.

Naast mijn werk bij DC Hopmans heb ik mijn eigen bedrijf in de hondengedragstherapie en help ik mensen met het oplossen van problemen die ze met hun hond ondervinden. Hier volg ik ook minimaal 1x per jaar een nascholing voor, daarnaast volg ik ook andere nascholingen wanneer er een leuk onderwerp voorbij komt!

Mijn werk

Ik vind de afwisseling van mijn werk erg fijn. Ook vind ik het leuk dat ik contact heb met mensen en hun huisdieren, mij in te zetten om elk dier zich zo goed mogelijk op zijn gemak laten voelen. Ook waardeer ik mijn collega's, ik ondersteun ze graag het beste van zichzelf te worden. Je kan mij tegenkomen in de praktijk bij een hoop verschillende onderwerpen, zoals; 

  • gedrag kat in de praktijk
  • scopieen
  • diabetes
  • spalken en verbanden
  • wondmanagement 

Altijd wat te doen

Ons gezin is sinds kort uitgebreid met een prachtige dochter, daarnaast besteed ik mijn vrije tijd graag met onze twee Australische kelpies waar ik fanatiek behendigheid mee doe. Op onze boerderij wonen tevens een kat, kippen, schapen en paarden. Er is daarom altijd genoeg te doen. 

 

Lees ook: wat doet een paraveterinair?

Fout

Er is iets fout gegaan. Deze functie reageert waarschijnlijk niet tot de pagina is vernieuwd