Josie Huizinga
paraveterinair

Josie Huizinga

paraveterinair
Josie Huizinga

Ik ben Josie Huizinga en ik werk als paraveterinair bij AniCura DC Hopmans.

Opleiding en achtergrond

Ik ben opgegroeid op een boerderij en daardoor van kleins af aan altijd met dieren in aanraking geweest. Zowel landbouw als kleine huisdieren spreken mij aan en ben daarom ook de opleiding paraveterinair gaan doen. Op mijn werk tussen de honden en katten en in mijn vrije tijd tussen de koeien en paarden, dat is toch mooi verdeeld vind ik zelf!

Mijn werk

Toen ik 8 jaar geleden aangenomen werd ben ik eigenlijk meteen de tandheelkunde ingerold . Al gaf ik aan graag een allrounder in het vak te worden, oftewel vliegende keep. Nu 8 jaar later ben ik nog steeds met veel plezier bezig met tandheelkunde.

Ik geniet ook van de afwisseling dat het werk brengt. Echt geen dag is hetzelfde, dat vind ik heerlijk.

Vrije tijd

In mijn vrije tijd hou ik me zelf bezig met sporten. Schaatsen in de winter en skeeleren in de zomer. Maar een rondje hardlopen doe ik ook met plezier. Daarnaast vindt ik het ook heerlijk om in mijn tuin bezig te zijn en kan ik erg genieten van mijn bloemen. In de weekenden ben ik meestal te vinden op feestjes met vrienden en vriendinnen. Gezellig een drankje en een dansje op de dansvloer.

Ik heb zelf twee trouwe viervoeters. Mijn golden oldie New Forest pony Wietske. Allang met pensioen en staat nu van haar oude dag te genieten bij mijn ouders. En natuurlijk mijn aller aller grootste maatje Master. Master is een Tervuerense Herder en wil het liefst de hele dag aan je zij staan. Persoonlijke ruimte kent hij niet.

Fout

Er is iets fout gegaan. Deze functie reageert waarschijnlijk niet tot de pagina is vernieuwd