Eline Stolwijk
Paraveterinair

Eline Stolwijk

Paraveterinair
Eline Stolwijk

Hallo, ik ben Eline Stolwijk en ik werk als paraveterinair bij AniCura DC Hopmans. 

Achtergrond en opleiding

Ik ben geboren en opgegroeid op een melkveebedrijf, hier hadden we niet alleen maar koeien, maar ook andere dieren van hamster tot pony, ik was altijd wel met dieren in de weer. Ik vond het erg interessant als de veearts bij ons kwam, bijvoorbeeld om een keizersnede uit te voeren bij een koe. Ik heb dan ook de opleiding dierverzorging en opleiding tot paraveterinair gedaan.

Mijn werk

Ik vind het leuk dat het werk erg afwisselend is. Je hebt de mogelijkheid om te groeien in dingen die je leuk lijken. Daarom heb ik al meerdere nascholingen gevolgd en staan er nog meer op de planning. In de kliniek hou ik mij ook bezig met voeding, apotheekbeheer en het gebit.

Vrije tijd

Ik heb meerdere dieren thuis. Heb een draver (Fedor), die ik recreatief rij en een appaloosa pony (Uk), zij is voor gezelschap. Een Australian Shepherd (Koda), we hebben hem nu een paar jaar, we hebben hem uit het asiel gehaald toen hij vijf jaar was. Een kruising Friese Stabij x Mechelse herder (Rakker) op de boerderij van mijn ouders. Ook hebben we nog een kat (Boris) en 3 Toggerburger geiten.

Met die beestenboel ben ik ook graag bezig in mijn vrije tijd, zo ga ik graag paardrijden of wandelen met de honden. Daarnaast doe ik ook nog aan fitness en hardlopen.

Fout

Er is iets fout gegaan. Deze functie reageert waarschijnlijk niet tot de pagina is vernieuwd