🦷 Maand van het gebit 🦷

Alleen in februari bij AniCura Beverwijk: gratis gebitscontrole + 50% korting op dentale röntgenfoto's. Maak een afspraak!

Sonja Bekker
Dierenarts

Sonja Bekker

Dierenarts en vestigingsleider
Dierenarts

Sonja Bekker

Dierenarts en vestigingsleider

Ik ben Sonja Bekker, u treft mij voornamelijk aan op de vestiging in Beverwijk, maar het zou ook goed kunnen dat ik u eens zie in de vestiging in Velserbroek of IJmuiden.

Opleiding

Dierenarts worden is iets wat ik al lang wilde. Ook ik was zo'n klein meisje, die dat al van jongs af aan wist. Ik ben in Nederland drie keer uitgeloot en daarom ben ik naar België gegaan. De eerste drie jaar heb ik in Antwerpen gestudeerd en de laatste jaren in Gent. Het studeren bij de zuiderburen was een leuke tijd.

Interesses

Het leuke aan het vak is uiteraard de zorg voor de dieren, maar zeker ook het contact met de eigenaren. De eigenaren van de dieren spelen een belangrijke rol om samen met de dierenarts tot de juiste diagnose te komen.

Mijn interesses liggen voornamelijk bij de chirurgie, orthopedie en interne geneeskunde.

Thuis

In mijn vrije tijd vind ik het fijn met onze hond te wandelen en naar de sportschool te gaan. Heerlijk op vakantie of lekker eten met vrienden zijn ook dingen die ik graag doe. Daarnaast ben ik moeder van twee prachtige dochters Lauren en Marit.

Tot ziens in één van de praktijken!

Fout

Er is iets fout gegaan. Deze functie reageert waarschijnlijk niet tot de pagina is vernieuwd