Nieuw: onze Senior Check

Met uitgebreide controles sporen we ouderdomsgerelateerde aandoeningen bij honden en katten op tijd op. Meer weten? Ga naar: Senior Check

Yvonne Jansen
Dierenarts

Yvonne Jansen

Dierenarts
Dierenarts
Yvonne Jansen
Dierenarts

Dierenarts

Ik ben Yvonne Jansen en ben dierenarts bij Zuidoost Helmond en ben afgestudeerd in diergeneeskunde aan de universiteit van Utrecht. Het leukst aan mijn werk vind ik dat elke dag weer anders is, zo sta je te opereren, zo ben je je hoofd aan het breken over een ingewikkelde internistische patiënt. Verder het contact met de eigenaar vind ik ook altijd erg leuk en het zien van een eigen karakter van ieder dier is uniek!

Vanaf mijn negende riep ik al dat ik dierenarts wilde worden, de liefde voor dieren en het verlangen om ze beter te maken en er zo goed mogelijk voor ze te zijn.

Dorus en Patch

Zelf heb ik ook een hond Dorus van bijna 12 jaar, 40 kg en ondanks zijn inmiddels respectabele leeftijd en erg slechte achterpoten, is hij altijd blij en vrolijk en in voor een flinke boswandeling. Kat Patch, inmiddels 2 jaar, een rooie, hij kan veranderen van een luie knuffelkont in een echte tijger. Daarnaast hebben we ook nog 2 konijnen, eentje hebben we gekregen via een stagiaire en daar hebben we snel een vriendinnetje voor geregeld.

Vrije tijd

Paardrijden en hardlopen doe ik ook graag. Als ik maar naar buiten kan. Verder vind ik autorijden heerlijk, liefst lang en ver.

Fout

Er is iets fout gegaan. Deze functie reageert waarschijnlijk niet tot de pagina is vernieuwd