Kwaliteit staat centraal

Voor ons geldt een hoge kwaliteit niet alleen voor het personeel en onze behandelingen, maar ook voor onze apparatuur. Als je geen goede apparatuur hebt, lever je ook geen goed werk.

In onze kliniek gebruiken we moderne apparatuur, zodat we de beste behandelingen en operaties uitvoeren. Deze apparatuur wordt regelmatig gecontroleerd en onderhouden. Zo zijn ze altijd direct te gebruiken.

Verwarmde tafels

Daarnaast vinden wij het belangrijk dat de huisdieren letterlijk warm worden onthaald en daarom hebben wij verwarmde tafels tijdens behandelingen, in de operatiekamer en in opnamehokken. Wel zo prettig en maakt het bezoek voor het dier een stuk aangenamer.

Aniplan

Kwaliteit betekent ook: voorkomen is beter dan genezen. Niet alleen mensen, maar ook dieren hebben baat bij een gezonde leefstijl en regelmatige gezondheidschecks. AniPlan® is een abonnement speciaal voor honden en katten en hun eigenaren.

Voor een vast bedrag per maand krijgt uw huisdier de preventieve zorg die nodig is voor een lang en gezond leven. Zo worden eventuele gezondheidsrisico’s al in een vroeg stadium ontdekt. Naast de nodige vaccinaties en gezondheidschecks krijgt u met AniPlan® ook kortingen op behandelingen en producten. Kortom: alles wat nodig is om uw huisdier zo lang mogelijk gezond en gelukkig te houden!

Vraag ons gerust naar de mogelijkheden.

Contact

Voor vragen kunt u contact met ons opnemen.
Meer informatie

Fout

Er is iets fout gegaan. Deze functie reageert waarschijnlijk niet tot de pagina is vernieuwd