Nieuw: onze Senior Check

Met uitgebreide controles sporen we ouderdomsgerelateerde aandoeningen bij honden en katten op tijd op. Meer weten? Ga naar: Senior Check

Kim van Aalst
Paraveterinair

Kim van Aalst

Paraveterinair
Kim van Aalst

Ik ben Kim van Aalst en ik werk als paraveterinair bij AniCura Dierenkliniek Rijngeest. Je kunt mij tegenkomen op locatie Oegstgeest en de locatie in Voorhout. 

Opleiding en achtergrond

Eigenlijk werk ik al sinds mijn twaalfde met dieren en vind het heel leuk om mijn passie voor dieren te combineren met mijn werk. Daarom heb ik een opleiding tot paraveterinair gevolgd. 

Mijn werk

Ik vind een hele hoop leuk aan mijn werk; de afwisseling, uitdaging, combinatie met klanten en dieren werken. 

Op mijn vorige werk heb ik nascholing gevolgd voor cat friendly omgaan me katten, anesthesie, en advies communicatie. Dit gebruik ik nog steeds op mijn werk. Ik vind katten hele leuke dieren en daarom vind ik het ook fijn om de tips en tricks uit de cursus cat friendly geleerd te hebben. Van anesthesie vind ik erg belangrijk om over te leren zodat ik er meer kennis over heb.

Vrije tijd

Ik vind het leuk om met vriendinnen ergens een drankje te doen of in de zomer naar een festival te gaan. Ik hou ook van reizen.

Thuis heb ik drie katten (Nala, Nugget en Henny). Henny heeft geen ogen meer, die zijn verwijderd toen hij kitten was. Nugget heeft chronisch niesziekte en Nala had FORL en toen zijn al haar tanden verwijderd toen zij pas 1,5 was. Alle drie zijn het herplaatsers en komen uit het asiel.

Fout

Er is iets fout gegaan. Deze functie reageert waarschijnlijk niet tot de pagina is vernieuwd