Nieuw: onze Senior Check

Met uitgebreide controles sporen we ouderdomsgerelateerde aandoeningen bij honden en katten op tijd op. Meer weten? Ga naar: Senior Check

Gaby Jurgens
Dierenartsassistent

Gaby Jurgens

Paraveterinair
Dierenartsassistent
Gaby Jurgens
Paraveterinair

Hoi, ik ben Gaby Jurgens, ik ben in 2013 afgestudeerd aan het Wellant College in Houten en sinds die tijd aan het werk als paraveterinair.

Ik ben van kleins af aan opgegroeid tussen allerlei dieren. Toen wist ik dat ik iets met dieren wilde doen. Vroeger deed ik altijd alsof mijn dierenknuffels ziek waren en deed ik mijn best om ze weer beter te maken.

Interesse en expertise

Fijn aan mijn werk vind ik de afwisseling, het contact met dieren en mensen. Maar het allerleukste blijft toch dat je dieren beter ziet worden.

Ik vind operaties erg interessant en ben ook vaak in de operatiekamer te vinden. Geen operatie is te gek voor mij. Ik vind het erg bijzonder om te zien hoe een lichaam in elkaar zit. 

Thuis

Bij mijn moeder heb ik nu twee hondjes. Een hond uit Spanje genaamd Eminem, hij is ondertussen al vijftien jaar oud, en Djodjo een Chihuahua van zeven jaar.

Verder heb ik nog een paard: Flower. Zij is een negen-jarige merrie die ik al bijna zes jaar heb. Ik heb haar zelf beleerd en wij mogen binnenkort dressuur-Z starten.

Momenteel ben ik derdejaars fysiotherapiestudent. Ik wil uiteindelijk door voor dierenfysiotherapie, maar daarvoor moet je eerst humaan fysiotherapeut zijn.

Het lijkt mij erg leuk om later een combinatie van paraveterinair en dierenfysio te zijn.

Afspraak of meer informatie?

Heeft u vragen of wilt u een afspraak bij onze dierenkliniek? Neem contact met ons op. 

Fout

Er is iets fout gegaan. Deze functie reageert waarschijnlijk niet tot de pagina is vernieuwd