Leiderdorp - Landbouwhuisdier en paard logo

Contact met kliniek

071 - 541 69 45

Van der Valk Boumanweg 50, 2352 JD, Leiderdorp

Routebeschrijving

Blauwtong 26-09-2023

Inmiddels is de ziekte Blauwtong nu 3 weken in Nederland. Blauwtong (bluetongue) is een virusziekte die voorkomt bij schapen en andere herkauwers. Voor verdere vragen kun u telefonisch contact met ons opnemen. Telefoon: 071-541 69 45 Lees hier meer

Over ons

Professionele zorg en (bedrijfs)begeleiding van zes ervaren landbouwhuisdierenartsen, dat vindt u bij AniCura ’t Leidse Land. Voor onze klanten zijn we 24/7 bereikbaar voor spoed.

We helpen u graag verder met de beste zorg voor uw paard, koe, geit of rund. Ook vindt u bij ons jarenlange ervaring en alle kennis voor bedrijfsbegeleiding. Ons werkgebied is onder andere regio Leiden, Noordwijk, Zoetermeer en Alphen aan de Rijn. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden in uw regio.

Dé dierenarts voor paarden in regio Leiden

Onze dierenartsen Laura Smeele en Sophie Noyen-Wolfert hebben alle kennis en ervaring voor hoogkwalitatieve eerstelijns zorg voor uw paard. Denk bijvoorbeeld aan zorg of begeleiding bij kreupelheden, luchtwegklachten, fertiliteits-begeleiding, castraties en gebitsbehandelingen.

Wij komen hiervoor bij u thuis of op stal. Voor spoedzorg bij uw paard kunt u ook bij onze vier andere landbouwdierenartsen terecht Bekijk ook: onze zorg voor paarden

Melkveehouderij

Als praktijk bieden wij bedrijfsbegeleiding op maat aan, om samen met u een zo goed mogelijk resultaat te behalen en de efficiëntie van uw bedrijf te verbeteren. De kracht van onze service zit in de lange relaties tussen onze klanten en de veeartsen. Wij gaan deze samenwerking graag met u aan! Bekijk ook: onze zorg en diensen voor rundvee

Klantenportaal voor rundveehouders

Als klant heeft u bij ons via een handig portaal altijd inzage in de zorg op uw bedrijf.

Schapen en geiten 

Ook voor zorg voor geiten en schapen staat ons team voor u klaar. Denk aan begeleiding bij aflammen en zorg voor de moeder en de lammeren. Bekijk ook: zorg voor kleine herkauwers.

Advies en workshops

Een groot deel van ons dagelijks werk bestaat uit advies geven aan veehouders, hobbyhouders en andere geïnteresseerden. Naast onze reguliere visites organiseren we regelmatig bijeenkomsten om bepaalde onderwerpen verder uit te kunnen leggen. Denk hierbij aan informatieavonden, cursussen en studieclubs. 

Kwaliteit voorop 

Ook in de diergeneeskunde is steeds meer mogelijk. Om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen volgt ons hele team verplicht nascholing. Ook laten we al onze apparatuur jaarlijks controleren en werken we met speciale hygiëne protocollen.

Vraag, of advies?

Neem gerust contact met ons op, we staan voor u klaar! Bekijk ook: contact.

Fout

Er is iets fout gegaan. Deze functie reageert waarschijnlijk niet tot de pagina is vernieuwd