Nieuw: onze Senior Check

Met uitgebreide controles sporen we ouderdomsgerelateerde aandoeningen bij honden en katten op tijd op. Meer weten? Ga naar: Senior Check

Tess van der Leeden
Paraveterinair

Tess van der Leeden

Paraveterinair
Paraveterinair
Tess van der Leeden
Paraveterinair

Extra speciaal 


Ik ben paraveterinair bij AniCura Hillegom en Nieuw-Vennep. Mijn expertise is op het gebied tandheelkunde. Ik vind dit gebied extra speciaal omdat je vaak oudere patiënten een fijne laatste periode van hun leven kunt geven. Veel baasjes zien vaak een groot verschil na een gebitsbehandeling.  
Het leukste aan mijn werk vind ik dat je kunt blijven leren. Er is zoveel kennis op te doen op het gebied van diergeneeskunde. Daarnaast is het heel fijn om de gezonde dieren weer met de baasjes mee te kunnen geven naar huis.  

Kleine kinderboerderij 


Ik heb thuis een soort van kleine kinderboerderij. Ik heb een blonde labrador en die heet Lott. Vervolgens heb ik nog twee katten genaamd, Poezenkind en Blacky. Dan hebben we ook nog drie konijntjes en tenslotte hebben we nog twee pony’s in de wei aan huis staan. Deze heten Gijs en Floyd. Mijn grootste hobby is altijd paardrijden geweest, maar helaas ben ik te groot geworden voor mijn pony. Nu kan hij gelukkig bij ons thuis in de wei lekker genieten van zijn pensioen.  

Fout

Er is iets fout gegaan. Deze functie reageert waarschijnlijk niet tot de pagina is vernieuwd