Nieuw: onze Senior Check

Met uitgebreide controles sporen we ouderdomsgerelateerde aandoeningen bij honden en katten op tijd op. Meer weten? Ga naar: Senior Check

Rianne Wessels
Paraveterinair

Rianne Wessels

Paraveterinair
Paraveterinair
Rianne Wessels
Paraveterinair

Ik ben Rianne Wessels en werk sinds 1 april 2009 bij AniCura Hillegom. Ik kwam via een stage terecht bij de praktijk. Met veel plezier en heel veel geleerd heb ik mijn stage afgerond. Na mijn stage vroegen ze mij of ik wilde blijven en komen werken als paraveterinair. Nou daar kon ik maar één antwoord op geven en dat was volmondig JA!

Allround assistent

Ik wist als klein meisje al dat ik iets met dieren ging doen, wat, dat wist ik nog niet precies. Nou, dat is nu uitgekomen, inmiddels ben ik helemaal thuis op de praktijk en met veel plezier werk ik bijna fulltime op onze hoofdvestiging in Hillegom. Als all-round assistente en voedingsconsulente. Ik vind het heerlijk om te zien dat dieren nadat ze ontzettend ziek waren en zelfs een paar nachtjes moesten blijven op de praktijk, ze dan gezond weer naar huis gaan. Ook geniet ik van de dankbaarheid van mens en dier.

Trimster

Naast mijn werk als paraveterinair ben ik de kapster van onze kliniek. Na een gedegen opleiding tot hondentrimster kreeg ik de ruimte naast de kliniek ter beschikking. Eén middag per week ben ik dan ook te vinden in deze professionele dierenkapsalon.  Tot ziens bij ons in de kliniek!

Fout

Er is iets fout gegaan. Deze functie reageert waarschijnlijk niet tot de pagina is vernieuwd