Nieuw: onze Senior Check

Met uitgebreide controles sporen we ouderdomsgerelateerde aandoeningen bij honden en katten op tijd op. Meer weten? Ga naar: Senior Check

Kaylee Meijer
Dierenarts

Kaylee Meijer

Dierenarts
Dierenarts
Kaylee Meijer
Dierenarts

Konijnen

Ik ben Kaylee Meijer en ik ben dierenarts bij AniCura Dierenziekenhuis Drechtstreek op de locaties Sterrenburg en s-Gravendeel. Ik heb een bijzondere interesse in konijnen. Hier volg ik ook nascholing in. Momenteel volg ik een online cursus over uiteenlopende problemen bij konijnen en knaagdieren. Het bijzondere aan konijnen vind ik hun identieke karakter en eigenzinnigheid.

Contact mens en dier

Het leukste aan het werk vind ik de combinatie van het contact met mensen en dieren. Ik heb altijd al een hart voor dieren gehad. Op jonge leeftijd liep ik al mee in de kliniek. Vanaf dat moment heb ik niets anders meer gewild.

Luna en Lily

Zelf heb ik een konijn genaamd Luna. Ze is een onwijs eigenwijze dame die haar eigen plan trekt, maar stiekem ook wel heel erg lief is. Daarnaast verwachten wij over enkele weken onze eerste pup, Lily. Zij is een Welsh corgi Cardigan. In mijn vrije tijd vind ik het leuk om creatief bezig te zijn en doe ik aan skaten en hardlopen.

Fout

Er is iets fout gegaan. Deze functie reageert waarschijnlijk niet tot de pagina is vernieuwd