Nieuw: onze Senior Check

Met uitgebreide controles sporen we ouderdomsgerelateerde aandoeningen bij honden en katten op tijd op. In de Senior check zit lichamelijk onderzoek en uitgebreid laboratoriumonderzoek. Meer weten? Ga naar: Senior Check

Over ons

Wat 80 jaar geleden begon als een veeartsenpraktijk is uitgegroeid tot een moderne en specialistische praktijk voor u en uw huisdier.

Onze organisatie is altijd in ontwikkeling en inmiddels hebben we meerdere vestigingen in Dordrecht en omstreken, inclusief verwijscentra met dierenarts-specialisten. Zo hebben wij al 25 jaar voor elke hulpvraag van uw dier een antwoord.

Onze dierenartsen onderzoeken en benutten voortdurend de groeiende mogelijkheden in de diergeneeskunde. Wij vinden het namelijk belangrijk om uw dier niet alleen nu, maar ook in de toekomst de beste zorg te kunnen blijven bieden. Dit heeft natuurlijk ook betrekking op het gebouw waar u uw dier naartoe brengt en de apparatuur die wij gebruiken om uw dier te behandelen. Onlangs hebben wij daarom een verbouwing gedaan om nóg beter aan te sluiten op de kwaliteitseisen voor zorg en uw wensen.

Keuze voor AniCura

In 2016 hebben zijn wij onderdeel geworden van AniCura. Met de voornaamste reden dat wij ons idenitficeren met de visie van AniCura: dieren de best mogelijke zorg geven.

Fout

Er is iets fout gegaan. Deze functie reageert waarschijnlijk niet tot de pagina is vernieuwd