Nieuw: onze Senior Check

Met uitgebreide controles sporen we ouderdomsgerelateerde aandoeningen bij honden en katten op tijd op. Meer weten? Ga naar: Senior Check

Dogwash in Dordrecht

Wil je een schone viervoeter én een schone badkamer? Dan is de 24/7 uur geopende Dogwash aan de Jan Valsterweg 96 in Dordrecht vast iets voor jou!

De Dogwash heeft verschillende opties voor de beste was ervaring. Je kunt kiezen uit: afspoelen, shampoo, conditioner, anti-vlo/teek shampoo, föhn met zachte en harde stand. Daarnaast kun je kiezen uit de stemmen van bijvoorbeeld Freek Vonk, Piet Paulusma en Barack Obama. Zij vertellen je tijdens het wassen precies wat je moet doen. 

De Dogwash staat in de kliniek Stadspolders van AniCura Dierenziekenhuis Drechtstreek. Dus een bezoek is goed te combineren met bijvoorbeeld een gezondheidscheck of het halen van voer.

Voordelen:

  • Schone badkamer
  • Eenvoudig in gebruik
  • Hulp van medewerkers van dierenkliniek aanwezig
  • Fijne werkhoogte 

Wat kost het?

Je kunt betalen met een dogwash-muntje. Deze kun je bij de balie in de kliniek kopen. Één muntje kost €8,55.-. Vijf muntjes kosten €34,20.-. Voor deze prijs krijg je 10 minuten wastijd. Tijdens het wassen kun je de stop/pauze knop indrukken zodat de tijd stilstaat. Dit is bijvoorbeeld handig als je de shampoo en/of conditioner wilt laten intrekken. Daarnaast staan onze medewerkers altijd klaar voor hulp. 

Kom langs!

Reserveren is niet nodig. Bekijk de openingstijden van de kliniek en kom langs! Vragen? Neem gerust contact met ons op.

Fout

Er is iets fout gegaan. Deze functie reageert waarschijnlijk niet tot de pagina is vernieuwd