Nieuw: onze Senior Check

Met uitgebreide controles sporen we ouderdomsgerelateerde aandoeningen bij honden en katten op tijd op. Meer weten? Ga naar: Senior Check

Scopieën

In onze toonaangevende dierenkliniek in Zoetermeer bieden we geavanceerde scopieën voor doelgerichte en nauwkeurige zorg. Of het nu gaat om het onderzoeken van de spijsverteringsorganen, luchtwegen of urinewegen van uw huisdier, onze ervaren dierenartsen maken gebruik van moderne scopietechnologieën om snel en efficiënt diagnoses te stellen.

Type scopieën die wij uitvoeren

 • Bronchoscopie
  Onderzoek aan de luchtwegen
 • Rhinoscopie
  Onderzoek van de neusholte
 • Gastroscopie
  Onderzoek aan de maag en het bovenste deel van de darmen
 • Otoscopie
  Onderzoek aan het oor en de gehoorgang
 • Fundoscopie
  Eigenlijk valt dit onder medische beeldvorming

Specialistische zorg

Wij kunnen niet alles bij ons in de kliniek, het kan zijn dat we u doorsturen naar een dierenarts-specialist. Wat is het verschil? Bekijk: soorten dierenartsen

Waarom een scopie?

Met behulp van een scopie en andere scopische procedures kunnen we verborgen gezondheidsproblemen identificeren zonder invasieve chirurgie. Dat wil zeggen dat de wondjes die uw dier overhoudt aan de ingreep minimaal zijn en het herstel versneld wordt.

Bij onze dierenkliniek streven we ernaar om uw huisdier de best mogelijke zorg te bieden, en onze scopieën spelen een cruciale rol bij het vroegtijdig opsporen en behandelen van aandoeningen. 

Fout

Er is iets fout gegaan. Deze functie reageert waarschijnlijk niet tot de pagina is vernieuwd