Nieuw: onze Senior Check

Met uitgebreide controles sporen we ouderdomsgerelateerde aandoeningen bij honden en katten op tijd op. Meer weten? Ga naar: Senior Check

In memoriam: Johan de Vos

In memoriam: Johan de Vos

In memoriam: Johan de Vos

Op donderdag 6 april 2017 werden wij diep getroffen door het plotseling overlijden van onze collega dierenarts Johan de Vos. Hij was de grondlegger van onze praktijk en de dierenwereld verliest één van zijn belangrijkste voorvechters in het bestrijden van kanker bij dieren.

Grote vakkundigheid en toewijding

Met grote vakkundigheid en toewijding is hij in Nederland gestart met onderzoek naar kanker bij dieren. Johan zijn werk bestond voor het grootste deel uit het behandelen van honden en katten. Dit liep uiteen van diagnostiek, chirurgie, chemo-  radio-, hormonale- en immunotherapie tot metronomische chemo. De praktijk groeide uit tot een diergeneeskundig centrum voor kankerbehandeling bij dieren.

Kennis delen

Zijn kennis deelde hij tijdens voordrachten op internationale congressen en daarnaast heeft hij diverse artikelen gepubliceerd in internationaal toonaangevende tijdschriften. Johan was tevens oprichter van het Nederlands KankerFonds voor Dieren (NKFD), oprichter van de Samenwerkende Diergeneeskundige Kankercentra (SDK) en lid van vele nationale en internationale organisaties.

Ons team zal zijn kennis en passie (compassionate care) met trots voortzetten en verder ontwikkelen. 

Fout

Er is iets fout gegaan. Deze functie reageert waarschijnlijk niet tot de pagina is vernieuwd