Nieuw: onze Senior Check

Met uitgebreide controles sporen we ouderdomsgerelateerde aandoeningen bij honden en katten op tijd op. Meer weten? Ga naar: Senior Check

Over ons

Bij AniCura Dierzorg geven we uw dier alle zorg en aandacht.

U bent van harte welkom in één van onze klinieken in Zeeland:

Moderne en ruime kliniek

Heinkenszand is de hoofdlocatie van AniCura Dierzorg. In een modern, open gebouw helpen we uw dier met de nieuwste apparatuur en technieken. Denk aan echo’s, scopieën (kijkoperatie met cameraatje) en beademingsapparaten.

Ook in onze kleinere kliniek in Kruiningen kunt u rekenen op goede zorg door betrokken dierenartsen en paraveterinairen. Of het nu is voor een consult, vaccinatie of een behandeling zoals castratie, sterilisatie en tandsteen verwijderen. Voor grotere behandelingen of onderzoeken kan het zijn dat we uw dier doorverwijzen naar onze kliniek in Heinkenszand.

Uw dier staat centraal

We vinden het belangrijk dat uw dier zich veilig voelt in de kliniek. Hoe doen we dat?

  • aparte wachtkamers voor honden en katten/konijnen/knaagdieren
  • aparte opnameruimten voor honden
  • aparte opnameruimten katten en konijnen/knaagdieren
  • veel aandacht en liefde voor uw dier

Persoonlijke begeleiding

‘Wat kan ik doen om mijn dier te helpen?’ ‘Hoe verloopt de nazorg?’ Een behandeling of opname is niet alleen voor uw dier stressvol. We begrijpen heel goed als u zich zorgen maakt om uw lieve dier. Wij helpen uw zorgen te verminderen. Denk aan:

  • een heldere uitleg voor, tijdens en na de behandeling
  • na de behandeling bellen we u om te vertellen hoe het met uw dier gaat
  • wachttijd voor u zo kort mogelijk houden

Is uw dier zo ernstig ziek dat hij of zij bij ons moet blijven? Dan bellen we u regelmatig om te vertellen hoe het gaat.

U bent dan natuurlijk welkom om uw dier te bezoeken. Neem vooraf wel even contact op als u wilt langskomen, zodat we u goed kunnen ontvangen.

Kwaliteit en ontwikkeling

Om uw dier de beste zorg te geven, maken we gebruik van de nieuwste apparatuur. In de kliniek doen we bloedonderzoek bij honden en katten en hebben we voldoende beademingsapparatuur op de IC. We gaan hierin net een stapje verder dan een gewone dierenarts.

Als één van de weinige klinieken in Zeeland gebruiken wij de rhinoscopie en laparoscopie tijdens (kijk)operaties.

In het hechte team werken dierenartsen en paraveterinairen met uitgebreide kennis en passie voor dieren. Als onderdeel van AniCura werken wij samen met meer dan 70 klinieken in Nederland. Als nodig overleggen we met collega’s of verwijzen we uw dier door naar een dierenarts met meer expertise of een specialist.

Fout

Er is iets fout gegaan. Deze functie reageert waarschijnlijk niet tot de pagina is vernieuwd