Gratis gebitscontrole

Online inplannen? Let dan op het afspraaktype! Zie je de gebitscheck niet staan? Maak dan telefonisch een afspraak. Meer weten? Ga naar: Maand van de Gebitsverzorging

Zeeland

AniCura Dierzorg Kruiningen

Liefdevolle zorg en aandacht voor uw dier, dat vindt u bij AniCura Dierzorg. Onze deskundige dierenartsen staan voor u en uw dier klaar in onze kliniek in Kruiningen. Onze hoofdlocatie vindt u in Heinkenszand.

Voor diereigenaren

Maak een afspraak

Afspraak maken

Contact

0113 - 851 121

dierzorg@anicura.nl

Hoofdstraat 63, 4416 AC Kruiningen

Routebeschrijving

Over ons

Al onze medewerkers doen er alles aan om u op uw gemak te stellen als er iets met uw huisdier aan de hand is. Dit doen we in een moderne kliniek met een goed uitgerust laboratorium.

Dé dierenkliniek in Kruiningen

Een zo’n prettig mogelijk bezoek voor uw dier aan de kliniek, dat vinden we bij AniCura Dierzorg in Kruiningen belangrijk. En natuurlijk ook voor u als eigenaar.

Zo hebben we veel aandacht voor een duidelijke uitleg over het onderzoek en mogelijke behandelingen bij uw dier. En doen we er alles aan om de wachttijd zo kort mogelijk te houden. Lees meer:

Als dierenartsen van AniCura Dierzorg werken de meest moderne apparatuur. Op onze hoofdlocatie in Heinkenszand is alle apparatuur aanwezig voor bijvoorbeeld echografie, een scopie of intensive care (IC) met beademing. Zo kunnen we uw huisdier zo snel mogelijk helpen met de beste mogelijke zorg.

Ons team van dierenartsen in Kruiningen heet u welkom!

Wilt u een kijkje nemen in onze dierenkliniek aan de hoofdstraat 63 in Kruiningen? Of wilt u kennismaken met ons team van dierenartsen en paraveterinairen? Neem gerust contact met ons op, of maak eenvoudig online een afspraak.

Ook in Heinkenszand

De andere locatie van AniCura Dierzorg bevindt zich in Heinkenszand.

Behandelingen

Actie: gratis gebitscontrole

Maak in februari een afspraak voor een gratis gebitscheck. Gebitsproblemen leveren meer pijn, ongemak en vervolgens verdere (orgaan)problemen op dan veel mensen weten. Leer hoe u het gebit van uw dier goed verzorgt!
Lees meer over gebitsverzorging

Nieuws

Fout

Er is iets fout gegaan. Deze functie reageert waarschijnlijk niet tot de pagina is vernieuwd