Welkom op onze vernieuwde website!

Een nieuw jasje, maar nog steeds met uw vertrouwde dierenarts.

Zeeland

AniCura Dierzorg Kruiningen

Liefdevolle zorg en aandacht voor uw dier, dat vindt u bij AniCura Dierzorg. Onze deskundige dierenartsen staan voor u en uw dier klaar in onze kliniek in Kruiningen. Onze hoofdlocatie vindt u in Heinkenszand.

Voor diereigenaren

Behandelingen

Onze behandelingen

Contact

0113 - 851 121

dierzorg@anicura.nl

Hoofdstraat 63, 4416 AC Kruiningen

Routebeschrijving

Over ons

Al onze medewerkers doen er alles aan om u op uw gemak te stellen als er iets met uw huisdier aan de hand is. Dit doen we in een moderne kliniek met een goed uitgerust laboratorium.

Dé dierenkliniek in Kruiningen

Een zo’n prettig mogelijk bezoek voor uw dier aan de kliniek, dat vinden we bij AniCura Dierzorg in Kruiningen belangrijk. En natuurlijk ook voor u als eigenaar.

Zo hebben we veel aandacht voor een duidelijke uitleg over het onderzoek en mogelijke behandelingen bij uw dier. En doen we er alles aan om de wachttijd zo kort mogelijk te houden. Lees meer:

Als dierenartsen van AniCura Dierzorg werken de meest moderne apparatuur. Op onze hoofdlocatie in Heinkenszand is alle apparatuur aanwezig voor bijvoorbeeld echografie, een scopie of intensive care (IC) met beademing. Zo kunnen we uw huisdier zo snel mogelijk helpen met de beste mogelijke zorg.

Ons team van dierenartsen in Kruiningen heet u welkom!

Wilt u een kijkje nemen in onze dierenkliniek aan de hoofdstraat 63 in Kruiningen? Of wilt u kennismaken met ons team van dierenartsen en paraveterinairen? Neem gerust contact met ons op, of maak eenvoudig online een afspraak.

%

Royal Canin met 15% korting

Niet meer sjouwen met zware zakken, alles snel thuisbezorgd. Voor voedingsadvies, neem gerust contact op. Nu 15% korting op uw eerste order.
Ga naar de webshop

Nieuws

  • Baasjes maken zich regelmatig zorgen om de gezondheid van hun dier, maar missen pijnsignalen

    Huisdieren laten vaak niet zien dat ze pijn hebben. Daarom is het moeilijk in te schatten of ze lijden aan een kwaal of ziekte. Driekwart ziet hun dier als een kind* en niet verwonderlijk dat bijna tweederde van de baasjes zich regelmatig zorgen maakt om de gezondheid van hun huisdier. Bijna 20% ’tobt’ er zelfs dagelijks over. Dit blijkt uit onderzoek van het Nationaal Huisdierpanel onder ruim 1.500 huisdiereigenaren in opdracht van AniCura**.
      Lees meer

    Fout

    Er is iets fout gegaan. Deze functie reageert waarschijnlijk niet tot de pagina is vernieuwd