Nieuw: onze Senior Check

Met uitgebreide controles sporen we ouderdomsgerelateerde aandoeningen bij honden en katten op tijd op. Meer weten? Ga naar: Senior Check

Chantal Meere
Dierenarts

Chantal Meere

Dierenarts
Dierenarts
Chantal Meere
Dierenarts

Expertise: interne geneeskunde, neurologie, chirurgie en spoedeisende hulp

Opleiding

Ik ben Chantal Meere en ben sinds september 2018 werkzaam bij AniCura Dierenkliniek Dierzorg. In 2017 ben ik afgestudeerd aan de faculteit diergeneeskunde in Gent.

Hierna heb ik een roterend Internship gevolgd aan dezelfde faculteit. Een zeer interessant jaar waarbij ik veel kennis en ervaring heb opgedaan.

Preventie

Ik krijg veel voldoening wanneer ik op een vlotte manier dieren kan diagnosticeren met lastige problemen. Ook vind ik preventieve chirurgische handelingen aangenaam om te doen (zoals OVE hond -kat) om problemen in de toekomst te voorkomen.

Omgang met de eigenaren en het uitleggen van problemen vind ik ook fijn om te doen. Ook het geven van uitleg en tips aan stagiaires vind ik leuk. Het is fijn om kennis te delen en over te brengen.

Zeeland

Ik ben opgegroeid in Kapelle en vind het erg fijn om na mijn studie terug in Zeeland te zijn en ook om hier te werken. Zelf heb ik een lieve kat en bij mijn ouders paarden waar ik graag op rijd in mijn vrije tijd.

Ook tuinier ik graag, en vind ik het fijn dat ik op de fiets naar mijn werk kan.

Interesses & nascholing

Mijn interesses gaan op dit moment voornamelijk uit naar interne geneeskunde, neurologie, chirurgie en spoedeisende gevallen (emergency and critical care).

Ik heb in 2020 nascholing gedaan van Laparoscopie (OVE), en abdominale echografie. Echografie vind ik belangrijk omdat deze vaardigheden nodig zijn om goede diagnoses te kunnen stellen.

Laparoscopie is een techniek die ik mij ook graag eigen wil maken. Ik zou graag in 2021 op cursus chirurgie gaan, omdat ik mijzelf hierin wil verfijnen en verbeteren

Ik hoop mij in de komende jaren in alle facetten van het vak verder te kunnen ontwikkelen en te specialiseren en ben daarom ook erg blij om deel uit te mogen maken van dit top team!

Afspraak of meer informatie?

Wilt u een afspraak maken of heeft u een vraag? Neem contact met ons op.

Fout

Er is iets fout gegaan. Deze functie reageert waarschijnlijk niet tot de pagina is vernieuwd