Over ons

De juiste, goede zorg voor uw huisdier en persoonlijke aandacht voor u. Dat is waar wij bij AniCura Schouwen-Duiveland elke dag ons best voor doen. Hieronder leest u meer over ons.

AniCura Schouwen-Duiveland: twee locaties

Er zijn twee locaties die onder AniCura Schouwen-Duiveland vallen: Zierikzee en Burgh-Haamstede. In beide klinieken staan dezelfde dierenartsen en paraveterinairen voor u klaar om u en uw dier te helpen.

Omdat de locatie Zierikzee is voorzien van uitgebreidere apparatuur en een moderne operatiekamer, kan het zijn dat we u soms vragen daar naartoe te komen.

Duurzame dierenkliniek

Naast de goede zorg voor huisdieren, zorgen wij ook graag goed voor het milieu. Daarom hebben wij enkele aanpassingen gedaan om de klinieken van AniCura Schouwen-Duiveland duurzamer te maken. Zo ligt het dak van de kliniek in Zierikzee vol met zonnepanelen.

Daarnaast gebruiken wij duurzame ledverlichting. Deze verlichting heeft een minimale impact op het milieu en een lange levensduur.

Nascholing en kwaliteit

Wij bewaken de kwaliteit van onze zorg op twee manieren. Allereest volgen alle dierenartsen en paraveterinairen jaarlijks nascholing om op de hoogte te blijven van en om meer te leren over diergeneeskundige zorg.

Daarnaast houden wij ons aan strenge richtlijnen om de kwaliteit van diergeneeskundige zorg te waarborgen. Denk bijvoorbeeld aan het reinigen van de spreek- en operatiekamer. Een goede zorg begint namelijk bij een schone praktijk.

Whatsapp de dierenarts

Wilt u ons een korte vraag stellen of wilt u een foto of filmpje doorsturen? Dan zijn wij ook te bereiken via Whatsapp. Ons nummer is 06 - 86 86 08 12. Dit is voor u gemakkelijk en wij krijgen zo een beter beeld van de klachten van uw huisdier.

Let wel op dat wij alleen binnen openingstijden bereikbaar zijn op whatsapp. Daarnaast kan het soms erg druk zijn waardoor wij niet altijd direct reageren op uw Whatsapp bericht. Maakt u zich dus erg zorgen over de gezondheid van uw huisdier of twijfelt u of er spoed is? Bel dan naar de kliniek. Voor Zierikzee belt u 0111 - 412 180 en voor Burgh-Haamstede belt u 0111 - 652 254.

Bij spoed altijd bellen: 0111 – 412 180

Opname

Naast onze moderne operatiekamer met ademsysteem en hartbewaking, is er in Zierikzee ook een opname voor dieren. Soms is een dier zo ziek dat hij thuis niet de juiste zorg kan krijgen. Het is dan beter voor uw dier hem te laten verblijven in de kliniek.

Onze opname heeft ruime opnamehokken waar wij uw dier met liefde verzorgen. Om de opname voor uw dier zo prettig mogelijk te maken, zijn bij ons honden en katten van elkaar gescheiden

Huisdieren zorgplan

Voorkomen is beter dan genezen en daarom bieden wij graag het huisdieren zorgplan aan. Door maandelijkse betalingen spreidt u de kosten voor preventieve zorg. Dit zorgplan is dus geen verzekering.

Onder het huisdieren zorgplan vallen de jaarlijkse vaccinaties, gezondheidscontroles, ontvlooi- en ontwormmiddelen en krijgt u exclusieve korting op consultafspraken, operaties en bloedonderzoek. Bekijk meer informatie op de website van huisdieren zorgplan.

Fout

Er is iets fout gegaan. Deze functie reageert waarschijnlijk niet tot de pagina is vernieuwd