Gratis gebitscontrole

Weten of uw dier pijn heeft door gebitsproblemen? Doe een gratis gebitscheck in februari tijdens de maand van de gebitsverzorging

Zeeland

AniCura Schouwen-Duiveland - Burgh-Haamstede

Bij AniCura Schouwen-Duiveland in Burgh-Haamstede vindt u hetzelfde gepassioneerde team als in Zierikzee. U kunt hier terecht voor een afspraak bij de dierenarts, bloedafname en operaties zoals castratie.

Dog running on field 1
Voor diereigenaren

Maak een afspraak

Afspraak maken

Contact

0111 - 652 254

schouwen-duiveland@anicura.nl

De Roterij 13N, 4328 BB Burgh-Haamstede

Routebeschrijving

Over ons

De juiste, goede zorg voor uw huisdier en persoonlijke aandacht voor u. Dat is waar wij bij AniCura Schouwen-Duiveland elke dag ons best voor doen. Hieronder leest u meer over ons.

Uw dierenartsen van AniCura Schouwen-Duiveland in Burgh-Haamstede

Bij AniCura Schouwen-Duiveland in Burgh-Haamstede nemen we graag te tijd voor u en uw huisdier om goed onderzoek te doen, naar u te luisteren en om samen tot een passende behandeling te komen. Daarnaast is onze kliniek goed uitgerust met onder apparaten waarmee wij bloed- en urineonderzoek doen. U hoeft dus niet lang te wachten voordat u de uitslag weet van deze onderzoeken bij uw huisdier.

Voor uitgebreidere zorg vragen we u om naar onze andere locatie in Zierikzee te komen.

Voorheen Sterkliniek Schouwen-Duiveland

Sterkliniek Schouwen-Duiveland is de oude naam van de kliniek. Ook toen waren wij al continu bezig met het verbeteren van de kwaliteit van zorg. Nu is de naam van de kliniek veranderd naar: AniCura Schouwen-Duiveland in Burgh-Haamstede. Onze andere locatie vindt u in Zierikzee. Door te zijn aangesloten bij het netwerk van AniCura hebben wij meer kennis en hulp tot onze beschikking, waardoor de kwaliteit van zorg alleen maar beter wordt.

Zorg van hoge kwaliteit

De kwaliteit van de zorg voor uw dier vinden we erg belangrijk. Daarom volgen onze dierenartsen en paraveterinairen jaarlijks bijscholing. Ook het netwerk van AniCura draagt bij aan de kwaliteit van de zorg. Zo kunnen wij overleggen met dierenartsen en specialisten uit meer dan 90 klinieken in Nederland. Mocht uw dier specialistische zorg nodig hebben, dan verwijzen wij u naar de dierenarts met de juiste expertise of de specialist die uw dier het best kan behandelen.

Actie: gratis gebitscontrole

Maak in februari een afspraak voor een gratis gebitscheck. Gebitsproblemen leveren meer pijn, ongemak en vervolgens verdere (orgaan)problemen op dan veel mensen weten. Leer hoe u het gebit van uw dier goed verzorgt!
Lees meer over gebitsverzorging

Fout

Er is iets fout gegaan. Deze functie reageert waarschijnlijk niet tot de pagina is vernieuwd