Nieuw: onze Senior Check

Met uitgebreide controles sporen we ouderdomsgerelateerde aandoeningen bij honden en katten op tijd op. Meer weten? Ga naar: Senior Check

Mei: Doerak heeft de PAUL ingreep ondergaan

Doerak is een enthousiaste maar vooral lieve Golden Retriever van 10 maanden. Hij is heel aanhankelijk en zit het liefst met zijn beide voorpoten bij je op schoot.

Daarnaast vindt hij het kijken naar vogeltjes van achter het raam, het vangen van mieren in de tuin en het achtervolgen van wegwaaiende blaadjes helemaal het einde. Doerak is helaas wel met een beetje pech geboren. Na zijn eerste controles is gebleken dat hij ED, elleboogdysplasie, aan beide voorpoten heeft. Tobias adviseerde ons de zgn. Paul ingreep in combinatie met een kijkoperatie. Via de kijkoperatie verwijderen we de losse botstukjes uit de elleboog. De PAUL ingreep zorgt voor een beter op elkaar passend ellebooggewricht.

Hiervan heeft hij nu inmiddels de eerste gehad en zodra deze poot weer helemaal hersteld is, mag de volgende. We hopen dat we daarna nog heel lang van hem en de gezamenlijke wandelingen mogen genieten.

Op de foto zien jullie Doerak in actie tijdens het "vogeltjes kijken".

Heeft dit artikel u geholpen?

Selecteer wat bij uw situatie past of typ het zelf. We waarderen uw feedback heel erg!

Dank u!

We waarden dit heel erg

Fout

Er is iets fout gegaan. Deze functie reageert waarschijnlijk niet tot de pagina is vernieuwd