Nieuw: onze Senior Check

Met uitgebreide controles sporen we ouderdomsgerelateerde aandoeningen bij honden en katten op tijd op. Meer weten? Ga naar: Senior Check

Sandra Kurvers
Paraveterinair

Sandra Kurvers

Paraveterinair Cat Advocate
Paraveterinair
Sandra Kurvers
Paraveterinair Cat Advocate

Ik ben Sandra Kurvers en ik werk als paraveterinair bij AniCura Dierenkliniek Rotterdam op de locatie Ommoord Hillegersberg.

Waarom ik mijn werk zo leuk vind

Mijn wens was altijd al om met dieren te werken. Het leukste van mijn werk vind ik het werken met mens en dier. Het geeft mij een goed gevoel als wij met ons team goede zorg verlenen aan het dier. En als de eigenaar daarna ook nog tevreden naar huis gaat, geeft dat zo veel voldoening. Het werk is ook heel divers, dat maakt dit vak extra leuk.

Diploma’s en cursussen

Naast mijn opleiding tot paraveterinair heb ik de aanvullende opleidingen Veterinair Preventie Professional en Diabetesconsulente afgerond. Ik kan nu huisdiereigenaren zo goed mogelijk advies geven over bijvoorbeeld vaccinaties, parasieten en het gebruik van diergeneesmiddelen. En suikerzieke dieren zijn bij mij dus in goede handen."

Ik volg ook regelmatig cursussen, zoals in gebitsreiniging en bloeddrukmeting. Ik vind het altijd leuk om de opgedane kennis in de praktijk te kunnen brengen.

Fout

Er is iets fout gegaan. Deze functie reageert waarschijnlijk niet tot de pagina is vernieuwd