Nieuw: onze Senior Check

Met uitgebreide controles sporen we ouderdomsgerelateerde aandoeningen bij honden en katten op tijd op. Meer weten? Ga naar: Senior Check

Nanda Kleinjan
Dierenarts

Nanda Kleinjan

Dierenarts | European Certificate in Companion Animal Surgery
Dierenarts
Nanda Kleinjan
Dierenarts | European Certificate in Companion Animal Surgery

Mijn naam is Nanda Kleinjan en ik werk als dierenarts bij AniCura Dierenkliniek Rotterdam in Ommoord Hillegersberg. Ik heb Diergeneeskunde gestudeerd in Gent en ben afgestudeerd in 2009.

Vroeger ging ik vaak met mijn oma naar de dierentuin in Emmen. Toen is mijn passie voor dieren ontstaan en was voor er mij geen andere keuze dan later dierenarts te worden.

Over mijn werk

Ingewikkelde operaties zie ik als een echte uitdaging. Als ik het dier na de operatie weer helemaal gezond zie, word ik daar erg blij van. Dat vind ik dan ook heel leuk aan mijn werk, naast het contact met de eigenaren.

Ik volg een aantal keer per jaar nascholing op het gebied van orthopedie en chirurgie. Dit zijn dan ook mijn expertises, samen met tandheelkunde. Ook behandel ik reptielen en vogels.

Stevie en Betsie

Thuis heb ik twee katten. Stevie, die blind is geboren, en Betsie, die als vondeling naar de praktijk is gebracht. Verder doe ik in mijn vrije tijd aan rollerderby. Dit is een soort rugby op rolschaatsen.

Fout

Er is iets fout gegaan. Deze functie reageert waarschijnlijk niet tot de pagina is vernieuwd