Nieuw: onze Senior Check

Met uitgebreide controles sporen we ouderdomsgerelateerde aandoeningen bij honden en katten op tijd op. Meer weten? Ga naar: Senior Check

Monique van Leeuwen
Dierenarts

Monique van Leeuwen

Dierenarts
Dierenarts
Monique van Leeuwen
Dierenarts

Ik ben Monique van Leeuwen en ik werk als dierenarts bij AniCura Dierenkliniek Rotterdam. U kunt mij bij verschillende locaties van de kliniek tegenkomen.

Over mijn werk

Van jongs af aan wist ik al dat ik dierenarts wilde worden. Als klein meisje kwam ik al thuis met gewonde dieren en wilde ik ze beter maken. Ik heb Diergeneeskunde gestudeerd en daarvoor mijn diploma gehaald.

Het werk als dierenarts is erg afwisselend en uitdagend. Geen enkele dag is hetzelfde!

Mijn expertises liggen bij tandheelkunde en chirurgie. Ik ben ook lid van de Werkgroep Veterinaire Tandheelkunde.

Ik volg regelmatig nascholing op vrijwel elke gebied binnen de diergeneeskunde. Het grootste deel van de nascholing gaat wel over tandheelkunde, omdat dat grotendeels mijn werk is in de kliniek.

Skye

Nadat ik was afgestudeerd, heb ik vier maanden in het Caraïbisch gebied gezeten en gewerkt als vrijwillige dierenarts. Toen ben ik mijn hond Skye tegengekomen. Sindsdien is zij mijn trouwe maatje en gaat ze ook mee naar de praktijk.

In mijn vrije tijd sport ik graag en heb ik ook samen met Skye voor marathons getraind. Ook ga ik graag naar het theater of uit eten met familie en vrienden.

Fout

Er is iets fout gegaan. Deze functie reageert waarschijnlijk niet tot de pagina is vernieuwd