Petra Stomps
Paraveterinair

Petra Stomps

Paraveterinair
Paraveterinair
Petra Stomps
Paraveterinair

Opleiding

  • Paraveterinair

Petra is sinds 1991 afgestudeerd als paraveterinair en vanaf die tijd ook werkzaam als paraveterinair, daarnaast heeft Petra ook opleiding veterinair praktijkmanager in 2015 afgerond.

Wat doe je, ben je goed in of wil je bereiken?

Petra is eindverantwoordelijk voor het het laboratorium OK en ICP.

Het werken met zowel dieren als mensen vindt Petra erg leuk. Petra houdt van de grote verscheidenheid en afwisseling van het werk maar ook dat je altijd blijft leren.

Op het ene moment druk zijn aan de balie met de telefoon en advies geven, vervolgens assisteren in de OK of het uitvoeren van een gebitsreiniging, Petra is een echte duizendpoot.

Volg je nascholingen of andere opleidingen/cursussen?

Meerdere malen per jaar volgt Petra nascholing over diverse onderwerpen: apotheekbeheer, anesthesie, gedrag, voeding, dermatologie, oogheelkunde, tandheelkunde, interne ziekten, röntgen, vergadertechnieken, laboratoriumwerkzaamheden, aansturingstechnieken, orthopedie, exotische huisdieren, landbouwhuisdieren, etc.

Huisdieren en thuis

In het verleden heeft Petra verschillende huisdieren gehad: kippen, honden, cavia's, konijnen, hamsters en verzorgpony's.

Nu heeft Petra een kat genaamd Teuntje. Teuntje is inmiddels 10 jaar oud en acht jaar bij Petra. De vorige eigenaren wilden van haar af, daarna heeft Petra Teuntje op twee-jarige leeftijd in huis genomen.

In haar vrije tijd leest en wandelt Petra. Daarnaast doet ze ook nog vrijwilligerswerk.

Fout

Er is iets fout gegaan. Deze functie reageert waarschijnlijk niet tot de pagina is vernieuwd