Karin van Dijk
Dierenarts

Karin van Dijk

Dierenarts
Dierenarts

Karin van Dijk

Dierenarts

Ik ben Karin en ik ben werkzaam bij verschillende locaties van AniCura in Apeldoorn en Deventer. Net zoals veel dierenartsen riep ik van kleins af aan al dat ik dieren beter wilde maken. Toen ik eerst werd uitgeloot voor diergeneeskunde, ben ik de studie Milieu- en Natuurwetenschappen gaan doen. Uiteindelijk ben ik nageplaatst bij diergeneeskunde toen daar een plek vrijkwam. Daar ben ik nog altijd heel blij om!

Bejaarde katten

Het leukste aan mijn werk vind ik het helpen van dieren. Niet alleen wanneer zij ziek zijn, maar ook om ze zo gezond mogelijk te houden en ze samen met hun baasjes te laten genieten van het leven.

Thuis had ik tot voor kort twee bejaarde katten. Helaas is één van hen recent overleden, op 19-jarige leeftijd. Ze was mijn steun en toeverlaat vanaf de basisschool tot zelfs na mijn afstuderen. Het gemis is dan ook groot. Gelukkig zet mijn 15-jarige aanloopkat de boel op stelten, dus saai is het nooit.

Vrijwilligerswerk bij de dierenambulance

Ik heb jarenlang vrijwilligerswerk gedaan bij de dierenambulance, maar daar heb ik momenteel helaas niet genoeg tijd meer voor. Ik ben het liefst buiten en maak graag fiets- en wandeltochten. Verder kook ik graag met en voor familie en vrienden, met als specialiteit het dessert. Ook heb ik mijn planten collectie inmiddels uitgebreid naar een heuse urban jungle.

Fout

Er is iets fout gegaan. Deze functie reageert waarschijnlijk niet tot de pagina is vernieuwd