Daphne Dielissen
Dierenarts

Daphne Dielissen

Dierenarts
Dierenarts
Daphne Dielissen
Dierenarts

Veel voldoening 

Ik ben Dahpne Dielissen en ik ben dierenarts bij verschillende AniCura klinieken waaronder in Apeldoorn, Apeldoorn Lourens van der Wal, Deventer en Deventer Zandweerd. Het werk brengt veel afwisseling met zich mee. Het contact met de eigenaren en het samen kijken hoe we een huisdier beter kunnen maken of juist ziekte kunnen voorkomen geeft mij veel voldoening.  

Van jongs af aan was al druk in de weer met dieren. Van mijn eigen katten, de kikkers in de tuin tot aan boerderijdieren. Al vanaf de basisschool wist ik dan ook dat ik dierenarts wilde worden.  

Vrije tijd 


In mijn vrije tijd spreek ik graag af met vrienden en ik kan ontzettend genieten van lekker eten. Daarnaast houd ik van sporten en reis ik graag. Ik heb al veel mooie landen mogen zien, maar er staan er ook nog veel op mijn bucketlist! 

In 2022 heb ik het altijd gezellige Brabant ingeruild voor Raalte. Hier ben ik bij mijn vriend ingetrokken. Hij is veearts, dus met twee dierenartsen in huis zal het niet lang duren voordat we een dier in huis nemen. 

 

Fout

Er is iets fout gegaan. Deze functie reageert waarschijnlijk niet tot de pagina is vernieuwd