Net een kitten?

Wij geven je graag gericht advies. Ga naar: Kitten Wijzer

Petri van der Zanden
Paraveterinair

Petri van der Zanden

Paraveterinair
Paraveterinair
Petri van der Zanden
Paraveterinair

Liefde voor dieren

Petri werkt al zolang bij Stroowaert als het bestaat. Zij heeft de praktijk zien groeien tot hoe het nu is. Petri heeft altijd al veel liefde voor dieren gehad, en is daarom helemaal thuis in het beroep. Het leuke aan het werk vindt ze de veelzijdigheid. Ze helpt graag de mensen en hun dierbare huisdieren.

Begeleiding bij suikerziekte

Petri is bedrijfshulpverlener en begeleidt verder de dieren met suikerziekte in de kliniek. Elk jaar volgt ze ten minste twee nascholingen hierin. 

Bob, Dushi en Subliem

Petri woont in de Hoeksche Waard met haar partner, honden Bob en Dushi en paard Subliem. Ze heeft twee volwassen kinderen. Bob is een jack russel die ze tien jaar geleden uit de kliniek heeft geadopteerd. Dushi is tien jaar oud en meegekomen met de partner van Petri. 

Paard Subliem is inmiddels 20 jaar en heeft Petri overgenomen van iemand die niet meer voor Subliem kon zorgen. Ze rijden minstens drie keer per week een rondje buiten.

Petri gaat in haar vrije tijd twee keer per week naar de sportschool. Daarnaast gaat ze graag naar de sauna of pakt ze een terrasje in de zon.

 

Fout

Er is iets fout gegaan. Deze functie reageert waarschijnlijk niet tot de pagina is vernieuwd