Nieuw: onze Senior Check

Met uitgebreide controles sporen we ouderdomsgerelateerde aandoeningen bij honden en katten op tijd op. Meer weten? Ga naar: Senior Check

Priscilla de Vries
Dierenarts

Priscilla de Vries

Dierenarts
Dierenarts
Priscilla de Vries
Dierenarts

Priscilla is in oktober 2019 afgestudeerd als dierenarts en gelijk aan het werk gegaan.

"Vroeger hadden we altijd dieren in en rondom het huis, honden en katten maar ook vogels, schildpadden, vissen, konijnen, eenden en kippen. De liefde voor dieren zat er al vroeg in, en ik wilde altijd al 'iets met dieren' doen. Op de middelbare school werd duidelijk dat de studie diergeneeskunde en het beroep van dierenarts was wat ik het liefst wilde doen."

Interesse

Het feit dat je als dierenarts nooit uitgeleerd bent, vindt Priscilla een mooie uitdaging. Ze houdt van de afwisseling van het werk, op de praktijk is geen dag hetzelfde. Ook de vele gezellige momenten met eigenaren in de spreekkamer zorgen voor veel werkplezier.

Ze wil zichzelf eerst ontwikkelen tot goede eerstelijns dierenarts voor ze naar specialisaties kijkt. Wel weet ze al dat ze zich extra gaat ontwikkelen op het gebied van konijnen- en knaagdiergeneeskunde en tandheelkunde.

Op deze onderwerpen wil ze ook nascholing gaan volgen.

Evi en Bródy

Thuis hebben Priscilla en haar man een Ragdoll poesje Evi en een Vizla draadhaar Bródy. Met Bródy leggen ze heel wat kilometers af in de prachtige wandelgebieden van binnen- en buitenland. Evi zorgt thuis voor extra vermaak en gezelligheid.

Priscilla houdt ook erg van lezen en neemt haar e-reader overal mee naar toe. Daarnaast vindt ze duiken- zowel in tropische als Nederlandse wateren- heel gaaf.

Fout

Er is iets fout gegaan. Deze functie reageert waarschijnlijk niet tot de pagina is vernieuwd