Brigitte Mesman
Paraveterinair

Brigitte Mesman

Paraveterinair
Paraveterinair
Brigitte Mesman
Paraveterinair

Brigitte Mesman wist van kleins af aan dat ze iets met dieren wilde gaan doen. Sinds 2016 werkt zij als paraveterinair bij AniCura West-Friesland, voornamelijk in de kliniek in Hoorn-Risdam. 

In de praktijk helpt zij graag bij operaties en vindt ze laboratoriumwerkzaamheden erg leuk. Verder houdt Brigitte social media bij en begeleidt zij de stagiaires in Hoorn.

Interesses

Tijdens de opleiding Dierverzorging kwam Brigitte erachter dat zij diergeneeskunde erg interessant vond en daar meer van wilde leren. Toen koos ze voor de opleiding Paraveterinair.

In 2013 is Brigitte afgestudeerd aan het Groenhorst College te Barneveld. Daarna is ze gelijk bij ons aan het werk gegaan in de dierenkliniek.

Brigitte volgt nascholing op het gebied van gebitsbehandeling, röntgen, voeding en social media.

Tinkerbell & creativiteit

Brigitte heeft een superenthousiaste zwarte Labrador Retriever, Duke. H ij is de familiehond en een echte knuffelbeer. Hij woont bij Brigitte's ouders in Hoorn.

Zelf woont ze samen met de Britse Korthaar Tinkerbell. Brigitte heeft haar van de praktijk meegenomen toen zij zeven weken was. Ze had een zware start in het leven en moest intensieve zorg krijgen.

Na veel liefde en aandacht is ze er weer boven op gekomen en is ze bij mij gebleven. Ze is een erg ondeugende kat en weet precies hoe ze extra aandacht kan krijgen.

Brigitte's hobby's zijn creatief bezig zijn en fotograferen. Verder sport ze graag.

Fout

Er is iets fout gegaan. Deze functie reageert waarschijnlijk niet tot de pagina is vernieuwd