Nieuw: onze Senior Check

Met uitgebreide controles sporen we ouderdomsgerelateerde aandoeningen bij honden en katten op tijd op. Meer weten? Ga naar: Senior Check

Monique Paus
Paraveterinair

Monique Paus

Paraveterinair
Paraveterinair
Monique Paus
Paraveterinair

Oude bekende

Hallo, ik ben Monique Paus en ik ben sinds kort weer werkzaam bij AniCura Den Helder. Als u denkt haar heb ik eerder gezien, kan dat kloppen. Ik heb al eerder bij de kliniek gewerkt.

Begonnen als stagiaire

Ik ben in 1988 begonnen als stagiaire en tot en met 2003 heb ik met veel plezier bij de dierenkliniek gewerkt.

In 2003 ben ik met mijn gezin voor drie jaar verhuisd naar Curacao. En heb ik mijn baan toen helaas mijn baan moeten opgezeggen. Na een uitstap van jaren, heb ik opnieuw de kans gekregen om bij de AniCura Den Helder te komen werken. Deze kans heb ik met beide handen aangegrepen. Het voelde ook gelijk weer vertrouwd.

Natuurlijk is er de afgelopen jaren veel veranderd in de diergeneeskunde maar met de goede begeleiding van mijn collega’s en de nodige bijscholing hoop ik gauw weer op mijn oude niveau te zitten.

Interesses

Het werken met dieren is echt mijn passie. Van groot tot klein. Mijn interesses liggen binnen de praktijk o.a. bij operaties en gedrag bij honden en katten. Verder ben ik getrouwd en heb ik twee prachtige zoons van 20 en 18 waar ik erg trots op ben.

Freek, Felix en Sjaak

Ook heb ik drie katten, Freek een echte buitenkat, Felix een lieve pluizige dame en Sjaak. Sjaak hebben we als kitten uit het asiel gehaald en is een echte boef. Apporteert van alles van pennen tot sokken. We vervelen ons nooit met Sjaak in huis.

Ik hoop u binnenkort welkom te heten, met uw huisdier, bij AniCura Den Helder.

Fout

Er is iets fout gegaan. Deze functie reageert waarschijnlijk niet tot de pagina is vernieuwd