Nieuw: onze Senior Check

Met uitgebreide controles sporen we ouderdomsgerelateerde aandoeningen bij honden en katten op tijd op. Meer weten? Ga naar: Senior Check

Vacatures en stages

Werken in Den Bosch als dierenarts of paraveterinair? Of zoek je een stageplek? Bekijk hier de openstaande vacatures en stages van AniCura Dierenkliniek Maaspoort.

Onze vacatures

Bekijk hieronder onze openstaande vacatures. Zie je geen vacatures? Vul dan onderstaand formulier in en ontvang als eerste het vacatureaanbod van AniCura.

 

Blijf op de hoogte van onze vacatures

Wil je op de hoogte blijven van onze vacatures? Laat via het formulier je gegevens achter en we houden je op de hoogte van onze nieuwe openstaande vacatures.

Ga naar het formulier

Stage lopen

Volg je een paraveterinaire opleiding en zit je in het tweede of derde jaar? Kom dan bij ons stage lopen!

Als toekomstige paraveterinair maak je deel uit van een enthousiast en hecht team. Alles wat je tijdens je opleiding hebt geleerd, leer je bij ons in de praktijk toe te passen. Je assisteert onze dierenartsen bij onderzoeken en behandelingen. Draagt zorg voor de dieren in de opname. En je helpt mee met bloed en urineonderzoek.

Lijkt het je leuk om bij ons stage te lopen? Stuur dan een e-mail waarin je laat weten:

  • waarom je bij ons stage wilt lopen
  • welke opleiding je volgt en hoeveelste jaars je bent
  • wat de stageperiode is en op welke dagen je beschikbaar bent
  • en vergeet niet je CV toe te voegen als bijlage

Stuur je korte motivatie en CV naar maaspoort@anicura.nl t.a.v. Anouk Cooiman. We laten je dan zo snel mogelijk weten of we je uitnodigingen voor een kennismakingsgesprek.

AniCura Dierenkliniek Maaspoort is een officieel erkend stageadres voor paraveterinairen in opleiding onder CREBOcode 97590.

Fout

Er is iets fout gegaan. Deze functie reageert waarschijnlijk niet tot de pagina is vernieuwd